ΚΟΣΜΟΣ

Σοκάρει μια νέα ερωτική εφαρμογή στο Facebook!

Σοκάρει μια νέα ερωτική εφαρμογή στο Facebook!

Η νέα εφαρμογή στο Facebook ονομάζεται «Bang Your Friends» και έχει εκτοξευθεί από 20.000 χρήστες σε 700.000 μέσα σε μόλις τρεις εβδομάδες σύμφωνα με τα όσα επισήμανε ο διευθύνων σύμβουλός της, που ανέφερε ότι θα εξελιχθεί σε ένα πολύτιμο εργαλείο για τις σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Η εφαρμογή ουσιαστικά υπόσχεται ερωτικές συνευρέσεις και γνωριμίες μέσω Facebook!

Σε ένα από τα τρία κολλέγια της Καλιφόρνιας που ξεκίνησε να λειτουργεί η εφαρμογή οι χρήστες αρχικά, όπως επισημαίνει ο διευθύνων σύμβουλος του νέου προϊόντος, επιθυμούσαν να παραμείνουν ανώνυμοι, χωρίς να δίνουν λεπτομέρειες για τις ερωτικές συναντήσεις τους.

Τρεις εβδομάδες αργότερα, όμως νέα στοιχεία έδειξαν ότι η εφαρμογή άρχισε να πιάνει τόπο καθώς οι χρήστες αυξήθηκαν σημαντικά, φτάνοντας τους 700.000 και έχοντας πια διάθεση για κάτι πιο προχωρημένο!

Πολλοί είναι οι επικριτές της νέας αυτής εφαρμογής.

Σκοπός όμως δεν είναι απαραίτητα μόνο το σεξ, λένει οι υπεύθυνοι, αλλά και μια γνωριμία η οποία θα εξελιχθεί σε μακροχρόνια σχέση ή και απλώς φιλική».

Η εφαρμογή αυτή έχει γίνει ανάρπαστη σε όλα τα Πανεπιστήμια της Αμερικής και ήδη αρχίζει να κατακτά και αυτά της Ευρώπης...! Facebook και σεξ άλλωστε είναι λέξεις κλειδιά για τους νέους!