ΚΟΣΜΟΣ

Δεν θα πιστεύετε τι δουλειά κάνει στην πραγματικότητα ο Μπάτμαν

Δεν θα πιστεύετε τι δουλειά κάνει στην πραγματικότητα ο Μπάτμαν

Το γύρο του κόσμου έκανε είδηση ότι ένας άνδρας ντυμένος Μπάτμα στις 25 Φεβρουαρίου εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα του Δυτικού Γιορκσάιρ ντυμένος με ολόσωμη στολή και με μάσκα, παραδίνοντας στους αστυνομικούς έναν άνδρα, ύποπτο για κλοπές.

Ο άνθρωπος νυχτερίδα τελικά, αποκαλύφθηκε: επρόκειται για τον 39χρονο Σταν Γουάρμπι, ο οποίος εργάζεται ως οδηγός delivery σε κινέζικο εστιατόριο.

Όπως είπε ο ίδιος, ο οποίος αποκάλυψε την ταυτότητά του στον Τύπο, την ημέρα της εμφάνισής του στο τμήμα ντυμένος ως Μπάτμαν, βρισκόταν σε ποδοσφαιρικό αγώνα όταν του τηλεφώνησε ο στενός του φίλος Ντάνι Φρέιν για να τον παρακαλέσει να τον παραδώσει στην αστυνομία.

Ο Γουάρμπι δήλωσε στην Daily Telegraph ότι ο φίλος του, αναζητείτο από την αστυνομία για κλοπές και ήθελε να δώσει τέλος στην αγωνία του. Έτσι, παρακάλεσε τον οδηγό delivery ζητώντας του να τον πάει στο τμήμα για να παραδοθεί. Ο φίλος του υπάκουσε και τον παρέδωσε στους αστυνομικούς, χωρίς να προλάβει να αλλάξει ρούχα.

Ο Γουάρμπι, παρότι αποκαλύφθηκε, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει να πολεμά το έγκλημα στους δρόμους του Γιορκσάιρ.