ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: Δασκάλα χορού έκανε σεξ με 17χρονη μαθήτριά της!

ΣΟΚ: Δασκάλα χορού έκανε σεξ με 17χρονη μαθήτριά της!

Στη σύλληψη μιας δασκάλας χορού προχώρησε η αστυνομία του Χιούστον με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης κατ΄ επανάληψη σε ανήλικη μαθήτριά της.


Η 30χρονη Αμάντα Φίνστρα συνελήφθη ύστερα από κατάθεση της 17χρονης μαθήτριας στην αστυνομία κατά την οποία η μικρή ομολόγησε ότι έκανε σεξ με την καθηγήτριά της «τόσες πολλές φορές... που δεν μπορεί να θυμηθεί πόσες».

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του μικρού κοριτσιού οι σεξουαλικές πράξεις έγιναν στο σπίτι της κ. Φίνστρα, αλλά και στο γραφείο του σχολείου «Humble High School» της ομάδας χορού «Wild Cadets», αναφέρει το koolnews.gr

Η υποτιθέμενη σχέση διήρκεσε πάνω από ένα χρόνο (Αύγουστος 2010 – Νοέμβριος 2011), πριν ομολογήσει το κορίτσι και αρχίσει η αστυνομία να καταδιώκει τη δασκάλα.

Αξιωματικοί της αστυνομίας στο Χιούστον του Τέξας είπαν ότι το κορίτσι «αισθάνθηκε μεγάλη ντροπή κατά την εξομολόγησή της και δήλωσε ότι ένιωθε παγιδευμένη», προσθέτοντας ότι κατά τη διάρκεια της «σχέσης» της με την δασκάλα χορού «είχε χάσει όλους τους φίλους της».

Εξήγησε επίσης ότι «προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά δεχόταν συνέχεια απειλές» και γι' αυτό υπέμενε μέχρι να αποφοιτήσει για να ομολογήσει το τι πέρασε.
Η Αμάντα Φίνστρα αντιμετωπίζει τώρα την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου απολογήθηκε, πλήρωσε εγγύηση 30.000 δολαρίων και αφέθηκε ελεύθερη.