ΚΟΣΜΟΣ

67χρονη γνώρισε στο Facebook και παντρεύεται έναν 29χρονο

67χρονη γνώρισε στο Facebook και παντρεύεται έναν 29χρονο

Η 67χρονη προγιαγιά Joan Lloyd από το Abergele της βόρειας Ουαλίας πρόκειται να ντυθεί ξανά νυφούλα. Θα παντρευτεί έναν άντρα 38 χρόνια νεότερό της, θέλοντας να ικανοποιήσει την ευχή που της είχε δώσει ο σύζυγός της λίγο πριν πεθάνει.

Ο πρώτος της σύζυγος David υπέφερε πολλά χρόνια από κίρρωση του ήπατος, διαβήτη, Αλτσχάιμερ, καρδιακά και πνευμονολογικά προβλήματα. Λίγο πριν φύγει από τη ζωή την προέτρεψε να... κάνει αυξητική στήθους και να ερωτευτεί ξανά έναν νεότερό της όμως άντρα!

Και η συνταξιούχος Joan του έκανε τη χάρη!

Γνώρισε τον 29χρονο Phil Absolom στο Facebook και ερωτεύτηκε. Παρά τα χρόνια που τους χωρίζουν, οι δυο τους εξομολογούνται ότι έχουν πολύ ενεργή σεξουαλική ζωή και πρόκειται να παντρευτούν στα Κανάρια Νησιά.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα ξαναπαντρευόμουν, όμως ακολουθώ την καρδιά μου. Θέλω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί του. Ήτανε γραφτό. Ταιριάζουμε τόσο πολύ» είπε η ίδια στη Daily Mail.

«Σοκαρίστηκα όταν ο David μου είπε να βρω έναν μικρότερο. Όμως ξέρω ότι ήθελε να χαρώ τη ζωή μου. Μου είπε ότι μου άξιζε. Ξέρω ότι θα ήταν περήφανος για μένα τώρα» πρόσθεσε.

«Η Joan έχει καταπληκτικό σώμα και ο τρόπος ζωής της δε συνάδει με την ηλικία της. Είχα ξανά σχέση με μεγαλύτερες, όχι όμως με τόσο μεγάλη διαφορά. Είναι εκπληκτική και θέλω να περάσω τη ζωή μου μαζί της. Είναι σαν τη μαμά μου, η ηλικία δεν παίζει ρόλο» είπε από την πλευρά του ο Phil.