ΚΟΣΜΟΣ

Ηλικιωμένη κατάπιε διαμάντι αξίας 5.000 δολαρίων

Ηλικιωμένη κατάπιε διαμάντι αξίας 5.000 δολαρίων

Μια απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστές μια 80χρονη και ένα διαμάντι αξίας 5.000 δολαρίων εκτυλίχθηκε στο φιλανθρωπικό γκαλά ομίλου γυναικών στην Τάμπα.

Οι διοργανωτές είχαν την ιδέα να τοποθετήσουν σε κάθε μια από τις 400 σαμπάνιες που προσέφεραν έναν πολύτιμο λίθο. Η διαφορά ήταν ότι στις 399 έβαλαν ένα ζιρκόνι αξίας 10 δολαρίων και στη μια ένα διαμάντι ενός καρατίου, συνολικής αξίας 5.000 δολαρίων.

Η 80χρονη Μίριαμ Τάκερ γνώριζε την ιδέα των διοργανωτών αλλά παρόλα αυτά όταν ήρθε η ώρα να βάλει το χέρι στο ποτήρι της για να πάρει τον λίθο που βρισκόταν μέσα σε αυτό, είπε ότι δεν ήθελε να το κάνει. Αφηρημένη ούσα, όμως, και εν μέσω συζητήσεων με τις ομοτράπεζές της, τελικά κατέληξε να καταπίει τον λίθο.

Όταν οι υπεύθυνοι του ομίλου άρχισαν να ψάχνουν τον μεγάλο νικητή, διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε, Μετά από «έρευνες» κατέληξαν στο τραπέζι της Τάκερ, με την ίδια να ομολογεί την πράξη της και τους υπεύθυνους να διαπιστώνουν ότι αντί για ζιρκόνιο, η 80χρονη είχε καταπιεί το διαμάντι!!!

Άμεσα η Τάκερ οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε ακτινογραφία, η οποία ατυχώς δεν έδειξε τίποτα. Η μοίρα, όμως, ήθελε το διαμάντι να βρεθεί στην κατοχή της 80χρονης καθώς η Τάκερ είχε προγραμματίσει την επόμενη ημέρα να υποβληθεί σε κολονοσκόπηση από την οποία, τελικά, εντοπίστηκε το διαμάντι. Η ηλικιωμένη πήγε το διαμάντι σε κοσμηματοπωλείο για να το καθαρίσει, όπως και έγινε, με την ίδια να λέει ότι θα το χαρίσει στην 13χρονη εγγονή της «ώστε να μείνει στην οικογένεια».