ΚΟΣΜΟΣ

Ξεχάστηκε ακούγοντας μουσική και την πάτησε το τρένο

Ξεχάστηκε ακούγοντας μουσική και την πάτησε το τρένο

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 15χρονη κοπέλα όταν περπατώντας αμέριμνη στη διάβαση ακούγοντας δυνατά μουσική δεν είδε τον συρμό με αποτέλεσμα να παρασυρθεί.

Η Κάρι Λίτλγουντ περπατούσε στο Χέρτφορσαϊρ της Αγγλίας, ακούγοντας μουσική με το iPod της, ενώ παράλληλα έστελνε μηνύματα με το κινητό της.

Αποτέλεσμα της ανεμελιάς της ήταν να την χτυπήσει η υπερταχεία που εκτελούσε το δρομολόγιο Λονδίνο-Κέιμπριτζ που περνούσε εκείνη τη στιγμή.
Η κοπέλα είχε μετακομίσει πρόσφατα στην περιοχή, μαζί με τις δυο αδελφές της και έμενε στο σπίτι του θείου της, πήγαινε σχολείο και είχε βρει δουλειά σε ένα τοπικό φιλανθρωπικό ίδρυμα, ενώ όλοι οι περίοικοι την περιγράφουν ως "γλυκιά και χαρούμενη".

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η δεκαπεντάχρονη ήταν απορροφημένη από τη μουσική που άκουγε με τα ακουστικά, ενώ ταυτόχρονα επικοινωνούσε και με μηνύματα με μια από τις αδελφές της. Ο οδηγός του τρένου κατέθεσε πως την είδε να περνάει τις γραμμές και αμέσως άρχισε να χτυπάει την κόρνα του τρένου, κάτι που έκανε τη νεαρή να στρέψει το βλέμμα της προς το τρένο, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά.

Οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν το iPod και το κινητό της στην άκρη των γραμμών, ενώ η Κάρι σκοτώθηκε ακαριαία.

Την έρευνα για το θάνατο, που συνεχίζεται, παρακολουθεί στενά ο πατέρας της κοπέλας, ενώ άλλα δύο κορίτσια, η δεκατετράχρονη Ολίβια Μπάζινκτον και η δεκατριάχρονη Σάρλοτ Τόμσον χτυπήθηκαν από τρένο στην περιοχή το 2005.