ΚΟΣΜΟΣ

Τσάμπα μάγκας! - Είπε ότι πάλεψε με αρκούδα αλλά... (pic)

Τσάμπα μάγκας! - Είπε ότι πάλεψε με αρκούδα αλλά... (pic)

Ένας άνδρας από την Φλόριντα των ΗΠΑ ισχυρίστηκε ότι είχε τραυματιστεί μετά την επίθεση μιας αρκούδας, με την οποία πάλεψε και... κατατρόπωσε, όπως τουλάχιστον έλεγε

Ο 36χρονος Josh Hennessy έδωσε και αρκετές συνεντεύξεις σε διάφορα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αφηγούμενος την ηρωική ιστορία του για την... επική του μονομαχία με μια μαύρη αρκούδα.

Μάλιστα δημοσίευσε στο Facebook και διάφορες φωτογραφίες από τον τραυματισμό του, με σημάδια που έμοιαζαν ωστόσο περισσότερο με... γρατζουνιές.

original

Σύμφωνα με την αρχική ιστορία του ο Hennessy δήλωσε ότι καθόταν και άκουγε έξω μουσική -ζει κοντά σε εθνικό δρυμό με άγρια ζώα-, όταν η αρκούδα του επιτέθηκε. Εκείνος τρόμαξε και την χτύπησε με γροθιές, αλλά στη συνέχεια η μαύρη αρκούδα τον έπιασε από το πόδι, σκίζοντάς του το παντελόνι και σέρνοντάς τον.

Ο Hennessy υποστήριξε ότι αντιστάθηκε, πάλεψε μαζί της και τελικά την έτρεψε σε φυγή.

Ωστόσο ο άνδρας μετά από λίγες ώρες ο ''τσάμπα μάγκας'' αναγκάστηκε να ομολογήσει την... ντροπιαστική και αρκετά διαφορετική -από την ιστορία του- αλήθεια.

Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές ο τραυματισμός του εν τέλει προήλθε από... πτώση σε πεζοδρόμιο, όταν είδε μια αρκούδα η οποία είχε περάσει κοντά του.

''Όταν την είδε ο κος. Hennessy αποφάσισε να την κυνηγήσει'', ανακοίνωσε εκπρόσωπος του πάρκου, ''και κατά τη διάρκεια του κυνηγητού έπεσε και χτύπησε στο πεζοδρόμιο''.

Τώρα ο άνδρας, μετά την αποκάλυψη της αλήθειας, αρνείται να μιλήσει δημόσια, ενώ κινδυνεύει και να τιμωρηθεί για παρενόχληση άγριου ζώου.