ΚΟΣΜΟΣ

Νέα εξέλιξη: Είδαν το αγνοούμενο Boeing στις Μαλδίβες!

Νέα εξέλιξη: Είδαν το αγνοούμενο Boeing στις Μαλδίβες!

Κάτοικοι σε ένα απομακρυσμένο νησί στις Μαλδίβες ισχυρίζονται ότι είδαν ένα αεροσκάφος που ταιριάζει στην περιγραφή του αγνοούμενου αεροπλάνου, λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση του!

Αρκετοί κάτοικοι του νησιού Kuda Huvadhoo, είπαν ότι είδαν ένα λευκό αεροσκάφος με κόκκινες ρίγες που πετούσε τόσο χαμηλά πάνω από το νησί που οι πόρτες του αεροπλάνου ήταν σαφώς ορατές.

Νησιώτες ισχυρίστηκαν ότι είχαν ταρακουνηθεί από ένα απίστευτα δυνατό θόρυβο στις 06:15 πμ τοπική ώρα, στις 8 Μαρτίου και είδαν ένα αεροπλάνο να ταξιδεύει από βορρά προς νότο-ανατολικά στο νότιο άκρο των Μαλδίβων.

merr

Το αεροπλάνο βρέθηκε - περίπου 2.000 μίλια μακριά από την Κουάλα Λουμπούρ - και ήρθε λίγες ώρες αφού το Πεκίνο δήλωσε ότι η πτήση MH370 εξαφανίστηκε την ίδια ημέρα με 239 άτομα επί του σκάφους.

Ένας μάρτυρας είπε στην HaveeruOnline : «Δεν έχω δει ποτέ ένα τζετ να πετά τόσο χαμηλά πάνω από το νησί μας. Έχουμε δει τα υδροπλάνα, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό δεν ήταν ένα από αυτά. Θα μπορούσα ακόμη να δω και τις πόρτες ξεκάθαρα!»

«Δεν είμαι μόνο εγώ, είτε, αρκετοί άλλοι κάτοικοι έχουν αναφέρει ότι είδαν το ίδιο ακριβώς πράγμα. Μερικοί άνθρωποι βγήκαν από τα σπίτια τους για να δουν τι προκαλεί τον τεράστιο θόρυβο»

Διαβάστε επίσης:

Κορυφώνεται η αγωνία 11 ημέρες μετά την εξαφάνιση του Boeing

Με απεργία πείνας απειλούν συγγενείς επιβατών του Boeing

Bild: Αποκάλυψη - Τι συνέβη στον πιλότο την ημέρα της πτήσης;

Μέσω υπολογιστή στο πιλοτήριο κάποιος άλλαξε την πορεία του Boeing

ΟΗΕ: Το αεροπλάνο της Malaysia δεν εξερράγη, ούτε συνετρίβη