ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Φοιτητής «ιδιοφυΐα» τεμάχισε την κοπέλα του! (pics)

Σοκ: Φοιτητής «ιδιοφυΐα» τεμάχισε την κοπέλα του! (pics)

Μια «ιδιοφυΐα» φοιτητής φυσικής που δολοφόνησε μια κοπέλα αφού την παρέσυρε στο σπίτι του, συνελήφθη ένα χρόνο μετά την αλλαγή της ταυτότητάς του και τη διαφυγή του στο Μεξικό.

Ο Javier Mendez Ovalle, ένας βραβευμένος επιστήμονας ο οποίος είχε εκπροσωπήσει το Μεξικό σε διεθνείς διαγωνισμούς φυσικής, παραδέχθηκε ότι έπνιξε και τεμάχισε την 19χρονη Sandra Camacho μετά τον εντοπισμό του από την αστυνομία ενώ εργαζόταν σε μία καφετέρια με διαφορετικό όνομα.

Ο 23χρονος παρέσυρε την νεαρή κοπέλα στο σπίτι του προκειμένου να τη βοηθήσει με τη δουλειά της και με την υπόσχεση ότι θα την «τακτοποιήσει».

«Συνάντησε το θύμα μέσω των social media και προσποιήθηκε ότι θα μπορούσε να την βοηθήσει να βρει μια δουλειά,» είπε ο δικηγόρος της κοπέλας.

Όταν η κοπέλα συνειδητοποίησε ότι της έλεγε ψέμματα, καυγάδισαν κι εκείνος την έσπρωξε και χτύπησε στο κεφάλι. Η κοπέλα λίγο αργότερα άρχισε να ουρλιάζει και εκείνος την έπνιξε!

Ο νεαρός διαμέλισε το πτώμα της κοπέλας και το έβαλε σε σακούλες τις οποίες πέταξε διάσπαρτα σε κάδους στην περιοχή του.

Το δράστη κατήγγειλαν οι ίδιοι του οι γονείς όταν εκείνος τους πήρε τηλέφωνο και τους είπε που βρίσκεται.

Δείτε τις εικόνες

Διαβάστε επίσης: Επική εκδίκηση: Αγόρασε όλες τις μηλόπιτες για να τιμωρήσει... κακομαθημένο!