ΚΟΣΜΟΣ

Κίνα: Καταθλιπτική μητέρα αποκεφάλισε το μωρό της! (photos)

Κίνα: Καταθλιπτική μητέρα αποκεφάλισε το μωρό της! (photos)

Σοκ στην κοινή γνώμη έχει προκαλέσει ένα έγκλημα πρωτοφανούς σκαιότητας που είδε το φως της δημοσιότητας στην Κίνα.

Μια καταθλιπτική μητέρα αποκεφάλισε το μόλις 16 μηνών μωρό της, ενώ ήταν ακόμα ζωντανό. Νωρίτερα το είχε στραγγαλίσει μέχρι να χάσει τις αισθήσεις του…

Οι δηλώσεις μάλιστα της 31χρονης Feng Tai επιτείνουν την αίσθηση του αποτρόπαιου. «Το έκανα και δεν το μετανιώνω. Δεν χρειάζεται να υποφέρει τώρα γιατί είναι ελεύθερος», υποστήριξε στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν.

«Είχε κατάθλιψη από τη γέννηση του μωρού και ο σύζυγός της εργάζεται μακριά από το σπίτι για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Προσπαθήσαμε να τη βοηθήσουμε», ανέφερε ο 34χροος αδελφός της άρρωστης παιδοκτόνου, συμπληρώνοντας:
«Μου τηλεφώνησε στη μέση της νύχτας και μου είπε ότι σκότωσε το μωρό της. Στην αρχή δεν την πίστευα, αλλά όταν έφθασα σπίτι μού έδειξε το κεφαλάκι του. Ήταν τρομακτικό».

Η αστυνομία βρήκε το σώμα του μωρού θαμμένο σε ένα ρηχό τάφο στην πίσω αυλή του σπιτιού της οικογένειας στο Anguo, της βορειοανατολικής επαρχίας Hebei.

Ο πατέρας, Liu Yen, ο οποίος ενημερώθηκε τηλεφωνικά για το τραγικό περιστατικό, δήλωσε στην κρατική τηλεόραση: «Είναι μια φοβερή τραγωδία. Δεν είχα άλλη επιλογή από το να εργαστώ μακριά από το σπίτι και ξέρω ότι η γυναίκα μου ήταν συχνά πολύ δυσαρεστημένη με αυτό. Χρειαζόμασταν τα χρήματα, αλλά τώρα εύχομαι να μην είχα φύγει. Μπορεί τώρα να έχω χρήματα, αλλά έχασα τη γυναίκα και το παιδί μου»…

Διαβάστε ακόμα:

Αυστραλία: Μυστήριο με «εξωγήινα» όντα σε σχήμα μανιταριού! (pics)

Βρετανία: Παραλίγο να σπάσει το λαιμό της από «Ice Bucket Challenge»! (video)

Ρωσία: Αυτά παθαίνεις όταν προκλητικές εκδιδόμενες σε ξεμυαλίζουν! (vid)

Κίνα: Μεθυσμένος διαρρήκτης την είδε... Superman! (video)

Τουρκία: Απειλούσε να αυτοκτονήσει και ο αστυνομικός έβγαζε selfie! (photo)