ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Απειλούσε να αυτοκτονήσει και ο αστυνομικός έβγαζε selfie! (photo)

Τουρκία: Απειλούσε να αυτοκτονήσει και ο αστυνομικός έβγαζε selfie! (photo)

Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία η κατακριτέα πράξη ενός αστυνομικού να βγάλει selfie μπροστά από έναν άνδρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από μια γέφυρα ύψους 200 περίπου μέτρων!

Το γεγονός μάλιστα ότι ο 35χρονος έκανε πράξη την απειλή του βρίσκοντας φρικτό θάνατο, επιτείνει την αίσθηση του «αρρωστημένου» για τον ασυνείδητο εκπρόσωπο των Αρχών της Άγκυρας, ανάβοντας τη θρυαλλίδα των αντιδράσεων.

Όπως έγινε γνωστό αργότερα, ο αυτόχειρας - τον οποίο δεν κατάφεραν να μεταπείσουν οι αστυνομικοί - ονομάζεται Sadrettin Saskın, ενώ αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

«Ήταν η τρίτη απόπειρα αυτοκτονίας του. Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να του αλλάξουν γνώμη όταν ξαφνικά έπεσε στο κενό», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας, γνωστοποιώντας πως βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη έρευνα για τον άκαρδο αστυνομικό, ο οποίος ενδέχεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράβαση καθήκοντος.

«Πρόκειται στην καλύτερη για αναισθησία και στη χειρότερη για εγκληματική αμέλεια. Η εικόνα ενός ένστολου να βγάζει selfies μπροστά του ήταν από μόνη της ικανή να το οδηγήσει στην αυτοκτονία», υποστηρίζουν οι επικριτές.

Δείτε τη φωτογραφία:

Διαβάστε ακόμα:

Φρικιαστικό ατύχημα: Ξύλινη δοκός διαπέρασε το μηρό της! (photos)

Βρετανία: Έχασε τα άκρα του από λοίμωξη που «τρώει» τη σάρκα (pics)

ΠΟΛY ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ: Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν και τον δεύτερο Αμερικανό όμηρο

Του επιτέθηκαν αστυνομικοί επειδή πλήρωσε σε ταμείο για γυναίκες! (vid+pics)

Έμπολα: Συγκλονιστική «σύλληψη» ασθενή που δραπέτευσε! (vid+pics)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η Γάζα πριν και μετά τους βομβαρδισμούς του Ισραήλ

ΗΠΑ: Ο Μεγαλοπόδαρος άφησε πίσω του ίχνη! (photos)