ΚΟΣΜΟΣ

Μακελειό σε σχολείο: Άντρας μαχαίρωσε τέσσερα παιδιά

Μακελειό σε σχολείο: Άντρας μαχαίρωσε τέσσερα παιδιά

Ένας άνδρας σκότωσε τέσσερις μαθητές ενός δημοτικού σχολείου, στην τελευταία από μια σειρά από επιθέσεις με μαχαίρι που έγιναν στην Κίνα

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ενός μεσήλικα άνδρας, όπως αναφέρει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο το γραφείο δημόσιας ασφάλειας. Δεν έδωσαν λεπτομέρειες για το κίνητρο του δράστη.

Ο άντρας επιτέθηκε τα παιδιά που ήταν στο δρόμο τους προς το σχολείο,σύμφωνα με το πρακτορείο. Τρία από τα παιδιά πέθαναν επί τόπου και ένα ακόμα παιδί έχασε τη ζωή του αργότερα σε ένα κοντινό νοσοκομείο.

Σε άλλο περιστατικό, έξι άνθρωποι ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου σε δημοτικό σχολείο της Κουνμίνγκ, πρωτεύουσας της νοτιοδυτικής επαρχίας Γιουνάν, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ''Νέα Κίνα" χωρίς να προσθέτει περισσότερες πληροφορίες.

Η επίθεση έρχεται ένα μήνα αφού ένας άνδρας σκότωσε τρία παιδιά και τραυμάτισε πολλά ακόμα σε ένα δημοτικό σχολείο στην Κίνα .

Το βίαιο έγκλημα είναι σπάνιο στην Κίνα σε σύγκριση με άλλες χώρες, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν σημειωθεί πολλές επιθέσεις σε σχολεία.

Διαβάστε επίσης: Ιδιοκτήτης εστιατορίου έβαζε στα φαγητά... όπιο για να έχει πελάτες!