ΚΟΣΜΟΣ

Προσφεύγει στη δικαιοσύνη ο Στρος Καν για την …Porsche

Προσφεύγει στη δικαιοσύνη ο Στρος Καν για την …Porsche
Δικαστικά θα κινηθεί ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου...

Δικαστικά θα κινηθεί ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν, εναντίον της εφημερίδας France-Soir και μιας δημοσιογράφου, για τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας που τον έδειχνε να επιβιβάζεται σε μια πολυτελή Porsche.

«Λόγω της θέσης του στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ο Ντομινίκ Στρος Καν δεν μπόρεσε να απαντήσει ο ίδιος στις επιθέσεις των οποίων είναι αντικείμενο» ανέφεραν σε σχετική ανακοίνωση οι δικηγόροι του.

Ο Στρος Καν, ο οποίος ξεπερνά σε δημοφιλία το Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί στις δημοσκοπήσεις , ενόψει της ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων για τις προεδρικές εκλογές του 2012, θέλει να αποκαταστήσει τη φήμη του «μετά από τη δημοσίευση ψευδών πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο ζωής του».

«Ο Ντομινίκ Στρος Καν έχει δώσει εντολή στους δικηγόρους του να ξεκινήσουν χωρίς καθυστέρηση τις διαδικασίες για την αποκατάσταση της ζημιάς που υφίσταται από την εκστρατεία των μέσων μαζικής ενημέρωσης που έχουν σκοπό να τον βλάψουν» προσέθεσαν οι δικηγόροι.

Η διαμάχη ξέσπασε μετά τη δημοσίευση μιας φωτογραφίας του Ντομινίκ Στρος Καν που τον έδειχνε να επιβιβάζεται σε μία Porsche, για την οποία ο ίδιος αργότερα υποστήριξε ότι δεν ήταν δική του, αλλά ενός φίλου του.

Διαβάστε επίσης:

Ο “κύριος ΔΝΤ” και η Porsche