ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κλοπή θυρίδων: «Η αλήθεια θα λάμψει» - Τα πρώτα λόγια του 58χρονου από τα κρατητήρια

Κλοπή θυρίδων: «Η αλήθεια θα λάμψει» - Τα πρώτα λόγια του 58χρονου από τα κρατητήρια

Το πρώτο του «μήνυμα» από τα κρατητήρια στέλνει ο 58χρονος που κατηγορείται για τη διάρρηξη των τεσσάρων θυρίδων σε τράπεζα του Ψυχικού.

«Είμαι σχεδόν μια εβδομάδα στα κρατητήρια για μια πράξη που δεν έχω κάνει ποτέ. Είμαι σίγουρος ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα λάμψει η αλήθεια. Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, στους δικηγόρους μου και στον τεχνικό σύμβουλο. Είμαι παντελώς αθώος, άδικα κατηγορούμαι», σημείωσε ο κατηγορούμενος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» απευθύνοντας έκκληση στον κόσμο να σεβαστούν την οικογένειά του, αφήνοντας τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλεία της.

«Είμαι πεπεισμένος ότι ο κύριος Ανακριτής θα θα εξετάσει όλα τα ζητήματα για την ανεύρεση της αλήθειας. Αισθάνομαι λαβωμένος και ψυχολογικά ράκος. Λοιδορούν εμένα και την οικογένειά μου χωρίς να φταίει σε τίποτα κανείς τους», τόνισε συμπληρώνοντας ότι ο γιος του του είπε να «κρατήσει γερά» και ότι είναι σίγουρος για τον ίδιο.

«Με στηρίζει ο ίδιος και όλη η οικογένειά μου. Όταν τον άκουσα στο τηλέφωνο αισθάνθηκα κομμάτια. Δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ συναισθηματικά. Η οικογένειά μου είναι τα πάντα για μένα. Στη γυναίκα μου θέλω να πω να είναι δυνατή, σε λίγο καιρό όλα θα πάνε καλά», υπογράμμισε.

«Έχουν αναφερθεί πολλά ψέματα όπως ότι ταξίδεψα στο εξωτερικό πολλές φορές ενώ η αλήθεια είναι πως δεν έχω βγει εκτός Ελλάδας από το 2017. Αναφέρομαι σε αυτό που ειπώθηκε περί επίσκεψής μου στην Βουλγαρία. Φτάνουν τα ψέματα. Θα αποδειχθεί σύντομα η αλήθεια», κατέληξε ο 58χρονος.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 58χρονου κατηγορούμενου, Βασίλης Σερεμέτης, μίλησε στην εκπομπή και ανέφερε ότι «το μοναδικό αποδεικτικό υλικό μέχρι σήμερα σε βάρος του εντολέα του είναι η ταυτοποίηση του βιολογικού του υλικού στο μείγμα του βιολογικού υλικού που έχει βρεθεί εντός μιας θυρίδας και τίποτα άλλο».

«Από τη στιγμή που ο ίδιος λέει ότι δεν είχε ποτέ πρόσβαση σε αυτή τη θυρίδα, μια εύλογη εξήγηση υπάρχει (...). Ότι δηλαδή το δικό του γενετικό υλικό μεταφέρθηκε μέσω της μισθώτριας της θυρίδας, που προφανώς είχε εναποτεθεί στα κοινά αντικείμενα του χώρου, στον οποίο ούτως ή άλλως είχε πρόσβαση», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα 2021: Θα γιορτάσουμε στο χωριό; Πότε θα ληφθεί η απόφαση για τις μετακινήσεις