ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr - Καλύβια: Τον δολοφόνησε επειδή πίστευε ότι του έκανε «μάγια»

Δολοφονία στα Καλύβια
INTIME

Για ασήμαντη αφορμή σημειώθηκε η δολοφονία του 60χρονου διοικητικού υπαλλήλου του κέντρου υγείας Καλυβίων, που σημειώθηκε το πρωί της 23ης Δεκεμβρίου 2020.

Ο 32χρονος δράστης που συνελήφθη από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας φέρεται να κατέθεσε ότι το θύμα, το οποίο διέμενε στην ίδια πολυκατοικία με εκείνον, του είχε κάνει μάγια και με την επίθεση του περασμένου Δεκεμβρίου τον εκδικήθηκε.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες δράστης και θύμα είχαν καυγάδες μεταξύ τους για τα κοινόχρηστα. Η σύζυγος του 32χρονου δράστη ήταν διαχειρίστρια στην πολυκατοικία. Ο δράστης και η γυναίκα του διαπληκτίζονταν με τον 60χρονο για το ύψος της καταβολής των κοινοχρήστων.

Αίσθηση προκαλεί η φράση του δράστη: «Νόμιζα πως μου είχαν κάνει μάγια και ήθελα με αυτόν τον τρόπο να απαλλαγώ από αυτά».

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, η δολοφονία του 60χρονου γραμματέα του Κέντρου Υγείας στα Καλύβια, η οποία είχε τελεστεί στις 23 Δεκεμβρίου 2020.

Το θύμα είχε εντοπιστεί μέσα σε λίμνη αίματος στο υπόγειο πάρκινγκ, έχοντας δεχθεί πυρά από πιστολι των 7,65mm. Μέχρι σήμερα τόσο ο δράστης όσο και τα κίνητρα αποτελούσαν μυστήριο. Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., δράστης είναι 32χρονος ημεδαπός, ο οποίος λίγες μέρες μετά την ανθρωποκτονία διέφυγε στην Αλβανία.

Στο πλαίσιο συνεργασίας με τις αλβανικές Αρχές εντοπίστηκε σε χωριό της Αλβανίας ο 32χρονος και αφού διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα, απελάθηκε στην Ελλάδα, προσήχθη στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και συνελήφθη.

Εξεταζόμενος ο 32χρονος αποδέχθηκε τις πράξεις του, ενώ σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, στιλέτο και 31 φυσίγγια.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καλή Ανάσταση Έλληνες: Χριστός Ανέστη - Ας περάσουμε όλοι μας, από το σκοτάδι στο φως