ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Καλύβια: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 60χρονου γραμματέα στο Κέντρο Υγείας

Καλύβια: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 60χρονου γραμματέα στο Κέντρο Υγείας
INTIME / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, η δολοφονία του 60χρονου γραμματέα του Κέντρου Υγείας στα Καλύβια, η οποία είχε τελεστεί στις 23 Δεκεμβρίου 2020.

Το θύμα είχε εντοπιστεί μέσα σε λίμνη αίματος στο υπόγειο πάρκινγκ, έχοντας δεχθεί πυρά από πιστολι των 7,65mm. Μέχρι σήμερα τόσο ο δράστης όσο και τα κίνητρα αποτελούσαν μυστήριο. Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., δράστης είναι 32χρονος ημεδαπός, ο οποίος λίγες μέρες μετά την ανθρωποκτονία διέφυγε στην Αλβανία.

Στο πλαίσιο συνεργασίας με τις αλβανικές Αρχές εντοπίστηκε σε χωριό της Αλβανίας ο 32χρονος και αφού διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα, απελάθηκε στην Ελλάδα, προσήχθη στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και συνελήφθη.

Εξεταζόμενος ο 32χρονος αποδέχθηκε τις πράξεις του, ενώ σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, στιλέτο και 31 φυσίγγια.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός Πάσχα: Συννεφιά, υψηλές θερμοκρασίες και πολλή σκόνη - Πού θα δείξει 39 βαθμούς το θερμόμετρο