ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ντούμας: Θα μπορούσαν να κινδυνεύσουν ζωές – Ό,τι χειρότερο οι τρομοκρατικές ενέργειες

Ντούμας γκαζάκια ειδικοί φρουροί
Ο εκπρόσωπος των Ειδικών Φρουρών, Βασίλης Ντούμας
INTIME / ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Φρουρών, Βασίλης Ντούμας, μίλησε για την επίθεση με γκαζάκια στην πολυκατοικία όπου διαμένει.

Τα ξημερώματα της Τρίτης (01/02) στην πολυκατοικία όπου διαμένει ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Φρουρών, Βασίλης Ντούμας, έγινε επίθεση με γκαζάκια. Ακριβώς την ίδια ώρα, έγινε αντίστοιχη επίθεση και στο σπίτι του δημοσιογράφου, Δημήτρη Καμπουράκη. Ο κ. Ντούμας μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε πως ήταν ευτύχημα ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί και απώλειες, καθώς θα μπορούσαν να έχουν κινδυνεύσει ζωές.

«Κατεβήκαμε και ήδη ένας ένοικος έσβηνε τις φωτιές μέχρι να έρθει η πυροσβεστική υπηρεσία», ανέφερε ο κ. Ντούμας και πρόσθεσε: «Και στις δυο περιπτώσεις τέθηκαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές».

Ο εκπρόσωπος των Ειδικών Φρουρών εκτίμησε πως η επίθεση εναντίον του είχε ως κίνητρο τη θέση που έχει πάρει για τη δημιουργία πανεπιστημιακής αστυνομίας, ενώ επεσήμανε ότι οι τρομοκρατικές ενέργειες είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να προκύψει. «Δεν μπορείς να προσδιορίσεις τον κίνδυνο και να λάβεις μέτρα», σχολίασε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συντονισμένη επίθεση με γκαζάκια στα σπίτια του Δημήτρη Καμπουράκη και του Βασίλη Ντούμα