ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δημήτρης Καμπουράκης: Η στιγμή της επίθεσης με γκαζάκια στο σπίτι του στην Αργυρούπολη

Δημήτρης Καμπουράκης: Η στιγμή της επίθεσης με γκαζάκια στο σπίτι του στην Αργυρούπολη
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον άνδρα που έβαλε φωτιά στα γκαζάκια που άφησε έξω από το σπίτι του Δημήτρη Καμπουράκη
ΣΚΑΙ

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον άνδρα που έβαλε φωτιά στα γκαζάκια που άφησε έξω από το σπίτι του Δημήτρη Καμπουράκη

Την στιγμή της επίθεσης με γκαζάκια στο σπίτι του Δημήτρη Καμπουράκη τα ξημερώματα της Τρίτης στην Αργυρούπολη κατέγραψε κάμερα ασφαλείας που είχε εγκαταστήσει ο δημοσιογράφος.

Στο βίντεο φαίνεται ο άνδρας να πλησιάζει την είσοδο του σπιτιού του Δημήτρη Καμπουράκη, να αφήνει μια τσάντα πλάτης και στη συνέχεια να βάζει φωτιά στα γκαζάκια που είχε μέσα σε αυτή.

«Ήρθε τυπάκος περπατητός, στήθηκε εδώ στο πλατύσκαλο με έναν σάκο που μέσα είχε τα γκαζάκια, τους έβαλε φωτιά, και έφυγε τρέχοντας. Φορούσε μαύρο σκούφο, μάσκα ιατρική αλλά διακρίνονται κάποια χαρακτηριστικά του, είχε μουσάκι» περιέγραψε τον δράστη ο Δημήτρης Καμπουράκης.

«Ο κρότος ήταν φοβερός, είχε πάρει φωτιά η πόρτα όλη» είπε ακόμα ο Δημήτρης Καμπουράκης σχετικά με το τι συνέβη όταν σημειώθηκε η έκρηξη με γκαζάκια έξω από το σπίτι του στην Αργυρούπολη τα ξημερώματα της Τρίτης.

«Αν δεν είχα αυτή τη θωρακισμένη πόρτα, θα είχε μπει η φωτιά μέσα. Εντωμεταξύ εδώ έμενε η πεθερά μου που έτυχε να μην είναι εδώ. Αν ήταν εδώ η γιαγιά θα είχαμε ιστορίες. Τρόμαξα, καταρχήν είναι έκπληξη και στη συνέχεια σκέφτεσαι θα καούν οι άνθρωποί μου. Μέχρι να δω τι έγινε, κάποιος γείτονας είχε πάρει αστυνομία και πυροσβεστική» περιέγραψε τις δραματικές στιγμές ο Δημήτρης Καμπουράκης.

«Αν περνούσε κάποιος από εδώ θα είχε καεί» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος ο οποίος είπε ότι «πριν από έναν χρόνο είχα κάποια e-mail απειλητικά. Τότε είχε επικοινωνήσει η αστυνομία μαζί μου και μου είχαν εγκρίνει αστυνομικό αλλά εγώ αρνήθηκα, τώρα, όμως, θα το ξανασκεφτώ».

Υπενθυμίζεται ότι ταυτόχρονα με την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του δημοσιογράφου, Δημήτρη Καμπουράκη, σημειώθηκε παρόμοια επίθεση στο σπίτι του συνδικαλιστή αστυνομικού, Βασίλη Ντούμα.

Η δεύτερη επίθεση σημειώθηκε στην Κυψέλη όπου μένει ο κ. Ντούμας. Ευτυχώς και στην περίπτωση αυτή απο την έκρηξη σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συντονισμένη επίθεση με γκαζάκια στα σπίτια του Δημήτρη Καμπουράκη και του Βασίλη Ντούμα