ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μύκονος: «Η 27χρονη πήγε να καταγγείλει τον βιασμό της και οι αστυνομικοί την απέτρεψαν»

Μύκονος: «Η 27χρονη πήγε να καταγγείλει τον βιασμό της και οι αστυνομικοί την απέτρεψαν»

Σοκ έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Μυκόνου η καταγγελία καθηγήτριας ότι έπεσε θύμα βιασμού από επιχειρηματία.

Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία καθηγήτριας στη Μύκονο για τον βιασμό της από γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος προφυλακίστηκε. Η γυναίκα νιώθει δικαιωμένη ενώ περιγράφει τις τραγικές στιγμές που έζησε στα χέρια του 40χρονου.

Μιλώντας στο MEGA ο δικηγόρος της 27χρονης, Γιώργος Κανιάρης, δήλωσε πως όταν η καθηγήτρια πήγε να καταγγείλει τον βιασμό της στις Αρχές, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να την αποτρέψουν να καταθέσει τη μήνυση.

«Καταγγέλλουμε αυτή τη συμπεριφορά, την αποτροπή μίας κοπέλας που με γυμνό οφθαλμό φαίνεται. Έχει 21 εκχυμώσεις, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση. Της είπαν «μην καταγγείλεις, εντάξει, ήταν ένα ραντεβού που είχατε». Σχεδόν την απαξίωσαν», δήλωσε ο δικηγόρος.

Δείτε το βίντεο:

Το χρονικό της υπόθεσης

Πριν από έναν χρόνο, τον Απρίλιο του 2022, η 27χρονη καθηγήτρια γνώρισε μέσω διαδικτύου τον 40χρονο επιχειρηματία από τη Μύκονο. Έδωσαν ραντεβού και σύμφωνα με όσα καταγγέλει η ίδια, τη νάρκωσε εν αγνοία της και τη βίασε.

«Ήμουν εκτός τόπου και χρόνου, γελούσα πάρα πολύ, είχε θολώσει η σκέψη μου. Δεν είχα επίγνωση του τι συνέβαινε γύρω μου και τι έκανα. Θεωρώ εξαιρετικά πιθανό να μου έριξε κάτι στο ποτό χωρίς να το καταλάβω», ανέφερε η 27χρονη.

«Είχαμε παραγγείλει ρακή χωρίς φαγητό και με ρώτησε αν είχα κάνει ποτέ το ναρκωτικό MDMA. Ξαφνιάστηκα. Δεν το είχα ξανακούσει. Του είπα “όχι” και αυτός μου είπε ότι φέρνει έντονη ερωτική διάθεση. Όταν φύγαμε από το μαγαζί γύρω στις 2, με έβγαλε ουσιαστικά υποβασταζόμενη. Τρέκλιζα. Μόλις απομακρυνθήκαμε άρχισε να γίνεται πολύ βίαιος. Με πέταξε σε παρατημένο καροτσάκι πλανόδιου πωλητή, μου δάγκωσε με δύναμη το αυτί. Εγώ δεν μπορούσα να σταθώ, μου έσκισε με δύναμη τη μια πλευρά του καλσόν και με έβαλε στο αμάξι του χωρίς να το καταλάβω. Δεν σταμάτησε να με θωπεύει παρά το γεγονός πως του το ζήτησα επανειλημμένως», συμπλήρωσε.

Η 27χρονη ανέφερε ότι ο 40χρονο παράγγελνε συνέχεια σφηνάκια και την ανάγκαζε να τα πιει, με την ίδια να χάνει επαφή με την πραγματικότητα. Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο διαμέρισμα της καθηγήτριας, με τον 40χρονο να της λέει «που θα πας τώρα; Δεν μπορείς να ξεφύγεις» κι εκείνη του είπε ψέματα πως έχει περίοδο για να σταματήσει.

Τότε εκείνη έπεσε αναίσθητη και είδε αμυδρά τον 40χρονο να περνάει προς το μπάνιο.

«Όλα έγιναν με την συναίνεσή της»

Ο Αλέξης Κούγιας που υπερασπίζεται τον 40χρονο επιχειρηματία μίλησε στο MEGA και επεσήμανε ότι ο πελάτης του είναι αθώος και όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας.

«Δεν επιχειρεί μόνο στη Μύκονο, αλλά γενικώς σε όλη την Ελλάδα. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει μια καταπληκτική οικογένεια. Ακόμα και τα αδέλφια του είναι επιφανείς σε όλες τις επιχειρήσεις και επιστήμονες», υπογράμμισε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο 40χρονος, μάλιστα, ήδη έχει προχωρήσει σε μήνυση συκοφαντικής δυσφήμισης κατά της 27χρονης.

«Εκείνη ήταν που με ιδιαίτερη επιμονή και ενώ βρισκόμασταν έξω από το αυτοκίνητό μου άρχισε να με πιέζει να συνεχίσουμε και σε δεύτερο μπαρ. Μετέπειτα, στο σπίτι της και με πλήρη συναίνεσή της, αρχίσαμε τη σεξουαλική πράξη. Κάποια στιγμή μου ζήτησε να διακόψω, πράγμα που αμέσως έπραξα και το παραδέχτηκε και εκείνη σε όλες τις καταθέσεις. Ούτε μία στιγμή κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης δεν χτύπησα τη μηνύτρια».

Ο Αλέξης Κούγιας είπε επίσης: «Δεν έχω πάρει αντίγραφα της δικογραφίας αλλά μου έστειλε ο συνάδελφος μου (δεύτερος συνήγορος) κάποια μηνύματα τα οποία είχε στείλει (η 27χρονη) πριν συναντηθούν. Να πω ότι τη συνάντηση την επεδίωξε το φερόμενο θύμα μέσω Facebook. Κι αν διαβάσετε τα μηνύματα που μου έστειλε ο συνάδελφος μου θα καταλάβετε ότι όλη αυτή η ιστορία είναι εντελώς στον αέρα και υπάρχει ένας μεγάλος προβληματισμός από εκεί και πέρα με το τι θα κάνει η Δικαιοσύνη».

Σχετικές ειδήσεις