ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μύκονος: «Άρχισε να με πνίγει» - Όσα περιέγραψε η 27χρονη καθηγήτρια που έπεσε θύμα βιασμού

Μύκονος: «Άρχισε να με πνίγει» - Όσα περιέγραψε η 27χρονη καθηγήτρια που έπεσε θύμα βιασμού
Pixabay

Ο 40χρονος επιχειρηματίας που προφυλακίστηκε για τον βιασμό της 27χρονης υποστηρίζει πως «όλα έγιναν με τη συναίνεσή της».

Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία καθηγήτριας στη Μύκονο για τον βιασμό της από γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος προφυλακίστηκε. Η γυναίκα νιώθει δικαιωμένη ενώ περιγράφει τις τραγικές στιγμές που έζησε στα χέρια του 40χρονου.

Ο 40χρονος, από την άλλη πλευρά, υποστηρίζει πως «όλα έγιναν με τη συναίνεσή της». Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη επαφή έγινε μέσω διαδικτύου. Στη συνέχεια βγήκαν για ποτό, όπου η γυναίκα υποστηρίζει ότι της έριξε κάποιο ναρκωτικό στο ποτό της και τη βίασε.

«Ήρθε από πάνω μου, άρχισε να με πνίγει, έκλεινα τα μάτια μου, ένιωθα να χάνω τον κόσμο. Μου έπιασε τα χέρια, λέγοντάς μου "πού θα πας τώρα; Δεν μπορείς να ξεφύγεις...''», είπε η 27χρονη καθηγήτρια.

Στις φωτογραφίες από την ιατροδικαστική εξέταση, είναι εμφανή τα σημάδια στο σώμα της 27χρονης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, η άτυχη γυναίκα έφερε 21 εκχυμώσεις σε όλο της το σώμα. «Μόλις έφυγε από το δωμάτιο εξακολουθούσα να μην έχω πλήρη επαφή με την πραγματικότητα. Πονούσα φρικτά. Είχα σε όλο μου το σώμα μώλωπες, χτυπήματα και δαγκωματιές. Προσπαθούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί. Ήθελα να φανώ ψύχραιμη και φυσιολογική απέναντί του φοβούμενη μην ξαναγυρίσει» ανέφερε η 27χρονη.

Έναν χρόνο μετά η νεαρή καθηγήτρια ακόμα έχει τις τραυματικές εικόνες που βίωσε στη μνήμη της.

«Είμαι ακόμα συγκλονισμένη. Έχει περάσει ένας χρόνος από το περιστατικό, που μου άλλαξε για πάντα τη ζωή. Νιώθω μια μικρή δικαίωση για την απόφαση της προφυλάκισης του κατηγορούμενη. Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου», δήλωσε στο MEGA.

«Ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά και θα συνεχίσει να τον ανεβαίνει για μια ζωή», δήλωσε ο δικηγόρος της 27χρονης, Γιώργος Κανιάρης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2022 όταν η νεαρή δασκάλα γνώρισε μέσω διαδικτύου τον 40χρονο επιχειρηματία από τη Μύκονο.

Στο πρώτο τους ραντεβού ο 40χρονος φέρεται να της χορήγησε εν αγνοία της κάποια ναρκωτική ουσία με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να καταλήξει βιασμένη και άγρια δαρμένη.

«Ήμουν εκτός τόπου και χρόνου, γελούσα πάρα πολύ, είχε θολώσει η σκέψη μου. Δεν είχα επίγνωση του τι συνέβαινε γύρω μου και τι έκανα. Θεωρώ εξαιρετικά πιθανό να μου έριξε κάτι στο ποτό χωρίς να το καταλάβω», σημείωσε η 27χρονη.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η νεαρή καθηγήτρια, ο 40χρονος την ώρα που διασκέδαζαν στο μαγαζί, την ρώτησε αν γνώριζε τα χάπια MDMA, γνωστά και ως ecstacy.

«Είχαμε παραγγείλει ρακή χωρίς φαγητό και με ρώτησε αν είχα κάνει ποτέ το ναρκωτικό MDMA. Ξαφνιάστηκα. Δεν το είχα ξανακούσει. Του είπα “όχι” και αυτός μου είπε ότι φέρνει έντονη ερωτική διάθεση. Όταν φύγαμε από το μαγαζί γύρω στις 2, με έβγαλε ουσιαστικά υποβασταζόμενη. Τρέκλιζα. Μόλις απομακρυνθήκαμε άρχισε να γίνεται πολύ βίαιος. Με πέταξε σε παρατημένο καροτσάκι πλανόδιου πωλητή, μου δάγκωσε με δύναμη το αυτί. Εγώ δεν μπορούσα να σταθώ, μου έσκισε με δύναμη τη μια πλευρά του καλσόν και με έβαλε στο αμάξι του χωρίς να το καταλάβω. Δεν σταμάτησε να με θωπεύει παρά το γεγονός πως του το ζήτησα επανειλημμένως», περιέγραψε η 27χρονη.

Στη συνέχεια, πήγαν και σε δεύτερο μπαρ όπου φέρεται να την ανάγκασε να καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

«Μου είχε φύγει ο στηθόδεσμος και το καλσόν μου ήταν σκισμένο, είχε κατέβει όλο κάτω σαν να φοράω κάλτσες. Παράγγελνε συνέχεια σφηνάκια τεκίλα και μου τα έβαζε στο στόμα. Με ανάγκαζε να πιω το ένα μετά το άλλο. Έχασα κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Με θώπευε σε όλο μου το σώμα, μου είχε σηκωθεί η φούστα. Είχαμε γίνει θέαμα σε όλο το μαγαζί».

Οι δύο τους κατέληξαν στο διαμέρισμα της 27χρονης όπου βιάστηκε.

«Μου έπιασε τα χέρια λέγοντάς μου ”πού θα πας τώρα; Δεν μπορείς να ξεφύγεις”. Εγώ ούρλιαζα και είχα αίματα. Του είπα ψέματα ότι είχα περίοδο για να σταματήσει. Έπεσα αναίσθητη και τον είδα αμυδρά να περνάει προς το μπάνιο».

«Όλα έγιναν με την συναίνεσή της»

Ο Αλέξης Κούγιας που υπερασπίζεται τον 40χρονο επιχειρηματία μίλησε στο MEGA και επεσήμανε ότι ο πελάτης του είναι αθώος και όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας.

«Δεν επιχειρεί μόνο στη Μύκονο, αλλά γενικώς σε όλη την Ελλάδα. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει μια καταπληκτική οικογένεια. Ακόμα και τα αδέλφια του είναι επιφανείς σε όλες τις επιχειρήσεις και επιστήμονες», υπογράμμισε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο 40χρονος, μάλιστα, ήδη έχει προχωρήσει σε μήνυση συκοφαντικής δυσφήμισης κατά της 27χρονης.

«Εκείνη ήταν που με ιδιαίτερη επιμονή και ενώ βρισκόμασταν έξω από το αυτοκίνητό μου άρχισε να με πιέζει να συνεχίσουμε και σε δεύτερο μπαρ. Μετέπειτα, στο σπίτι της και με πλήρη συναίνεσή της, αρχίσαμε τη σεξουαλική πράξη. Κάποια στιγμή μου ζήτησε να διακόψω, πράγμα που αμέσως έπραξα και το παραδέχτηκε και εκείνη σε όλες τις καταθέσεις. Ούτε μία στιγμή κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης δεν χτύπησα τη μηνύτρια».

Ο Αλέξης Κούγιας είπε επίσης: «Δεν έχω πάρει αντίγραφα της δικογραφίας αλλά μου έστειλε ο συνάδελφος μου (δεύτερος συνήγορος) κάποια μηνύματα τα οποία είχε στείλει (η 27χρονη) πριν συναντηθούν. Να πω ότι τη συνάντηση την επεδίωξε το φερόμενο θύμα μέσω Facebook. Κι αν διαβάσετε τα μηνύματα που μου έστειλε ο συνάδελφος μου θα καταλάβετε ότι όλη αυτή η ιστορία είναι εντελώς στον αέρα και υπάρχει ένας μεγάλος προβληματισμός από εκεί και πέρα με το τι θα κάνει η Δικαιοσύνη».