ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. 142 άτομα στη νότια Ελλάδα για διάφορες παραβάσεις

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. 142 άτομα στη νότια Ελλάδα για διάφορες παραβάσεις

ΕΛ.ΑΣ.: Εκτεταμένες επιχειρήσεις της αστυνομίας στη Νότια Ελλάδα για την αποτροπή και αντιμετώπιση της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας

Στη σύλληψη 142 ατόμων προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ σε ειδικές επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν από την Παρασκευή 28 Απριλίου έως το πρωί της Τρίτης 2 Μαΐου, σε περιοχές της Νότιας Ελλάδας για την αποτροπή και αντιμετώπιση της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ, ελέγχθηκαν 4.725 οχήματα και 6.910 άτομα, ενώ 142 άτομα συνελήφθησαν για διάφορα αδικήματα και για παραβάσεις ΚΟΚ, 499 προσήχθησαν και πραγματοποιήθηκαν 3 κατασχέσεις και 113 ακινητοποιήσεις οχημάτων.

Παράλληλα, βεβαιώθηκαν 1.364 παραβάσεις ΚΟΚ και 59 παραβάσεις της αντικαπνιστικής νομοθεσίας.

Όσον αφορά την Αττική, οι δράσεις της ΕΛ.ΑΣ. επικεντρώθηκαν σε Αχαρνές, Ζεφύρι και Αγία Βαρβάρα, με τη συμμετοχή αστυνομικών από Υπηρεσίες Τάξης, Ασφάλειας, Τροχαίας, 'Αμεσης Δράσης, ομάδων ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ.

Στις συγκεκριμένες περιοχές ελέγχθηκαν 471 άτομα και 219 οχήματα, συνελήφθησαν 24 για, κατά περίπτωση, καταδικαστικές αποφάσεις, ρευματοκλοπή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παρεμπόριο, και παραβάσεις του ΚΟΚ. Επίσης, προσήχθησαν 73 άτομα και ακινητοποιήθηκαν 8 οχήματα.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Έρχονται τρεις νέες συλλήψεις - «Κυκλώνουν» τον ηθικό αυτουργό οι Αρχές

Μύκονος: Έξι συλλήψεις για αυθαίρετες οικοδομικές εργασίες

Θεσπρωτία: Τέλος στη δράση σπείρας που έκλεβε καλώδια χαλκού – Τρεις συλλήψεις