ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ομόνοια: Ο 63χρονος παιδόφιλος άφηνε μηνύματα σε ανήλικα παιδιά σε Αχαΐα και Κιάτο

Ομόνοια: Ο 63χρονος παιδόφιλος άφηνε μηνύματα σε ανήλικα παιδιά σε Αχαΐα και Κιάτο
GLOMEX

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την δράση του 63χρονου παιδόφιλου που συνελήφθη στην Ομόνοια. Είχε επεκταθεί σε Αχαΐα και Κιάτο και έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικα παιδιά

Ένας 63χρονος συνελήφθη πριν από περίπου μία εβδομάδα στην Ομόνοια, όταν είχε κλείσει ραντεβού με μία 14χρονη ζητώντας της ερωτική συνεύρεση. Στην πραγματικότητα, το παιδί μετά τα πρώτα χυδαία μηνύματα που έλαβε, μίλησε με τη μητέρα του και έτσι στήθηκε το σκηνικό που οδήγησε τον παιδόφιλο κατευθείαν στα χέρια της Αστυνομίας.

Επιπλέον φαίνεται πως ο 63χρονος εμπλέκεται και στην υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια. Όταν είχε δώσει το κορίτσι την έκτη κατάθεσή της, είχε αναφέρει συγκεκριμένα στοιχεία για τους οκτώ τελευταίους συλληφθέντες εκ των οποίων οι επτά προφυλακίστηκαν. Σε αυτή την κατάθεση, η 12χρονη έχει αναφερθεί σε τρία ακόμα άτομα τα οποία τα έχει «φωτογραφήσει» και είναι Έλληνες.

Η 12χρονη είχε δώσει περιγραφή του συγκεκριμένου ανθρώπου, όμως, μόλις είδε τη φωτογραφία αναγνώρισε το πρόσωπό του. Έτσι, σύντομα αναμένεται ένταλμα και για τον 63χρονο ο οποίος θα συλληφθεί εκ νέου και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις και για αυτή την υπόθεση.

Στην Αχαΐα και στο Κιάτο είχε επεκταθεί η δράση του 63χρονου παιδόφιλου

Οι αποκαλύψεις για τον 63χρονο παιδόφιλο δεν έχουν τέλος. Οι Αρχές ερευνούν παράλληλα και άλλες καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες, ο παιδόφιλος μοίραζε έξω από τα σχολεία χαρτάκια ερωτικού περιεχομένου με το τηλέφωνο του.

Ο άνδρας το 1998 είχε βιάσει μια 38χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι του στα Πετράλωνα, πράξη για την οποία μάλιστα είχε καταδικαστεί.

Νέες πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα για τη δράση του παιδόφιλου δείχνουν ότι είχε επεκταθεί στην Αχαΐα και στο Κιάτο, όπου περνούσε μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η τελευταία επίσκεψή του εκεί ήταν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος όπου είχε πάει σε μία παραλία όπου η πλειοψηφία των λουόμενων είναι οικογένειες με μικρά παιδιά. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι η συμπεριφορά του 63χρονου ήταν πάρα πολύ ύποπτη. Ο παιδόφιλος πήγαινε στις ντουζιέρες και άφηνε μηνύματα με ανεξίτηλο στυλό στα πλακάκια και προσπαθούσε με αυτόν τον τρόπο να επικοινωνήσει με ανήλικα παιδιά.