ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

«Να μπει στη φυλακή αιώνια» ζητά θύμα του 63χρονου - Τι απαντά ο αδερφός του

«Να μπει στη φυλακή αιώνια» ζητά θύμα του 63χρονου - Τι απαντά ο αδερφός του
Glomex

Ο αδερφός του 63χρονου φερόμενου παιδόφιλου ζήτησε εκ μέρους όλης της οικογένειας συγγνώμη από τα θύματα.

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη δράση του 63χρονου ο οποίος κατηγορείται ότι έστελνε άσεμνα μηνύματα και έκλεινε ραντεβού με ανήλικες, ενώ στο παρελθόν είχε συλληφθεί και για βιασμό μιας 35χρονης γυναίκας.

Ο άνδρας συνελήφθη στην Ομόνοια μετά από ραντεβού που είχε κλείσει με την 14χρονη, της οποίας ο πατέρας σε συνεργασία με την αστυνομία του έστησε παγίδα. Ο 63χρονος φέρεται να μοίραζε έξω από τα σχολεία χαρτάκια ερωτικού περιεχομένου με το τηλέφωνο του.

Στον Alpha μίλησε ο αδερφός του φερόμενου παιδόφιλου για τη δράση του 63χρονου ενώ ζήτησε εκ μέρους όλης της οικογένειας συγγνώμη από τα θύματα. Ο άνδρας συνελήφθη αυτή τη φορά για ναρκωτικά, ωστόσο κατηγορείται και την σεξουαλική παρενόχληση της 14χρονης, κόρης γνωστού επιχειρηματία.

«Αν αποδειχθεί ότι την παρενόχλησε ζητάμε χίλια συγγνώμη. Γονατιστός ζητάω συγγνώμη από το κορίτσι», είπε ο αδερφός του και ανέφερε ότι έβαζε αγγελίες γιατί «προφανώς ήθελε να κάνει έρωτα με γυναίκες», καθώς δεν ήταν ικανός να κρατήσει μία φυσιολογική σχέση.

Στη σύντομη συνομιλία που είχαν στο τηλέφωνο μετά τον ξυλοδαρμό του, ο 63χρονος παραδέχτηκε στον αδερφό του την άσεμνη πράξη του. «Με πήρε Τρίτη πρωί και μου λέει "έστειλα μια φωτογραφία σε μια ανήλικη και με χτύπησαν άσχημα και είμαι στο Γεννηματά". Δεν πρόλαβα να μιλήσω γιατί του είπε ένας αστυνομικός να κλείσει το τηλέφωνο», ανέφερε και τόνισε ότι αυτό που έκανε «ήταν λάθος» και πως «έχει ψυχικό πρόβλημα».

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν βρέθηκαν ναρκωτικά στο σπίτι τους αλλά φάρμακα του ιδίου και της αδερφής τους. «Ήρθαν οι αστυνομικοί και ζήτησαν να δουν το σπίτι. Λένε δεν βρήκαμε τίποτα, μετά λέει ένας αστυνομικός ότι βρήκαν ηρεμιστικά χάπια, τα οποία ήταν δικά μου», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Και άκουσα σήμερα ότι βρήκαν ναρκωτικά. Αυτά είναι φάρμακα».

Να μπει στη φυλακή αιώνια ζητά η γυναίκα που έπεσε θύμα βιασμού από τον 63χρονο

Σχετικά με τον καταγγελλόμενο βιασμό μίας γυναίκας πριν από 25 χρόνια, η οποία φέρεται να έπεσε στην παγίδα του 63χρονου μέσω αγγελίας για μπέιμπι-σίτερ, ο αδερφός του είπε ότι τους είχε αναφέρει ότι δεν την βίασε ποτέ. «Απλά την έσπρωξε και εκείνη κατήγγειλε ότι τη βίασε».

«Είμαστε αγαπημένοι άνθρωποι, μέναμε όλοι μαζί. Δεν γνωρίζαμε κάτι, δεν είχαμε μιλήσει ποτέ για σχέσεις με γυναίκες», είπε ο αδερφός του σχετικά. Αποκάλυψε, δε, ότι είχε διακρίνει από παλιά κάτι περίεργο στη συμπεριφορά του και τον είχε προτρέψει χωρίς αποτέλεσμα να δει κάποιον ψυχίατρο. «Του είχα πει να πάει σε έναν ειδικό. Είναι πολύ νευρικός, απότομος, αλλά είναι καλός άνθρωπος. Δεν κρατάει κακία», είπε.

Η γυναίκα που έπεσε θύμα του πριν 25 χρόνια βγήκε στην εκπομπή και τοποθετήθηκε στα όσα είπε ο αδερφός του θύτη. «Τα ακούω και μου έρχεται εγκεφαλικό. Να ρωτήσετε εμένα που με βίασε. Έκλεινε πόρτες και παράθυρα γιατί φώναζα. Όταν τελείωσε έφυγα τρέχοντας και μια γυναίκα στο δρόμο με ρώτησε τι συνέβη και με πήγε στο τμήμα να καταθέσω», είπε η γυναίκα.

Επεσήμανε, επίσης, ότι πρέπει να μπει «ή ψυχιατρείο ή στη φυλακή αιώνια», με τον αδερφό του να συμφωνεί ότι πρέπει να πάει σε ψυχιατρείο. «Σας ζητάω συγγνώμη σαν αδερφός του. Είναι άρρωστος», είπε στο θύμα.

«Μην συσχετίζουμε τις δύο υποθέσεις», λέει ο δικηγόρος του

Παράλληλα, ο δικηγόρος του 63χρονου τόνισε ότι το συμβάν της απόπειρας βιασμού δεν πρέπει να σχετίζεται με αυτό της Ομόνοιας. «Μία ποινή που έχει επιβληθεί πριν από 25 χρόνια με βάση τις διατάξεις μπορεί ακόμα και να διαγραφεί από το ποινικό μητρώο κάποιου.

Για το συμβάν της Ομόνοιας, σημείωσε ότι «προφανώς ο 63χρονος πίστευε πεπλανημένα ότι επικοινωνούσε με ενήλικη. Μάλιστα, μετά τον δημόσιο ξυλοδαρμό του, είπε ότι έκανε λάθος και πίστευε ότι μίλαγε με ενήλικο άτομο».

Ανέφερε, δε, ότι θα ζητήσουν ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Η σύνδεση με τη 12χρονη από τα Σεπόλια

Ο 63χρονος πέρα από όσα κατηγορείται φέρεται να εμπλέκεται και στην υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Όταν είχε δώσει το κορίτσι την έκτη κατάθεσή της, είχε αναφέρει συγκεκριμένα στοιχεία για τους οκτώ τελευταίους συλληφθέντες εκ των οποίων οι επτά προφυλακίστηκαν. Σε αυτή την κατάθεση, η 12χρονη έχει αναφερθεί σε τρία ακόμα άτομα τα οποία τα έχει «φωτογραφήσει» και είναι Έλληνες, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας.

Επιπλέον, όπως είπε, έχει αναφέρει ένα συμβάν με έναν αστυνομικό αλλά και στοιχεία για άλλα άτομα μέσα στα οποία αναγνωρίζει και τον 63χρονο. Η 12χρονη έχει δώσει περιγραφή του συγκεκριμένου ανθρώπου, όμως, μόλις είδε τη φωτογραφία αναγνώρισε το πρόσωπό του.

Έτσι, σύντομα αναμένεται ένταλμα και για τον 63χρονο ο οποίος θα συλληφθεί εκ νέου και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις και για αυτή την υπόθεση.

Σχετικές ειδήσεις