ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει η γυναίκα που βιάστηκε από τον 63χρονο - «Φώναζα για βοήθεια αλλά έκλεισε τα πάντα»

Συγκλονίζει η γυναίκα που βιάστηκε από τον 63χρονο - «Φώναζα για βοήθεια αλλά έκλεισε τα πάντα»

Ομόνοια: «Με προσέγγισε μέσω αγγελίας για baby sitter», λέει η η γυναίκα που κατήγγειλε το 1998 τον 63χρονο πλέον άνδρα ο οποίος έστειλε μηνύματα με χυδαίο περιεχόμενο στην 14χρονη

Η γυναίκα που το 1998 βιάστηκε από τον 63χρονο παιδόφιλο, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες συνελήφθη στην Ομόνοια, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε την εποχή εκείνη ήταν 35 ετών και έψαχνε για δουλειά. Είδε την ψεύτικη αγγελία που είχε βάλει ο 63χρονος για baby sitter και πήγε στο σπίτι του.

«Βλέπω ότι δεν υπήρχε παιδάκι μέσα στο σπίτι, κάνω να φύγω και με βουτάει. Άρχισα να φωνάζω εγώ "βοήθεια" και έκλεισε τζάμια, πόρτες, παντζούρια», είπε.

Και συνέχισε: «Όταν έφυγα, ήμουν σαν χαμένο… Έκεί που έκλαιγα, με είδε μία κυρία και με πήγε στο Τμήμα και έγινε η καταγγελία. Με πήραν με το περιπολικό και τους έδειξα το σπίτι, πήγαν και τον συνέλαβαν…».

Η ίδια αποκάλυψε ότι ο πατέρας του βιαστή, της πρόσφερε λεφτά για να μην κάνει μήνυση, αλλά εκείνη δεν τα δέχτηκε.

Πατέρας 14χρονης: Έτσι παγίδευσα τον 63χρονο παιδόφιλο

Ο πατέρας της 14χρονης που δεχόταν αισχρά μηνύματα από έναν 63χρονο, κατάφερε να τον παγιδεύσει με αποτέλεσμα τη σύλληψή του.

«Είχε στείλει μήνυμα σε άλλο κοριτσάκι, σε μία φίλη της κόρης μου και μετά στην κόρη μου. Δεν ξέρουμε πού βρήκε τον αριθμό των κινητών των κοριτσιών. Τα κορίτσια στην αρχή νόμιζαν ότι είναι από κάποιο συμμαθητή και τους κάνουν πλάκα», είπε αρχικά ο κ. Γιάννης, πατέρας της 14χρονης, και πρόσθεσε: «Αρχικά η κόρη μου μίλησε στην μαμά της και μετά όταν πήγα σπίτι με κοιτάει στα μάτια το κορίτσι μου κι δακρύζει. Ντρεπόταν να μου δείξει το κινητό, είναι ένα πράγμα που στα 14 της δεν το έχει ξαναδεί».

«Το ραντεβού το έκλεισε η γυναίκα μου με το παιδί, που είχαν συμβουλευτεί πιο πριν την αστυνομία για αυτό. Εγώ βρέθηκα στο σημείο λίγο πιο πριν. Όταν τον έπιασα είπε αυτό που λένε όλοι, ότι δεν ήξερε ότι είναι ανήλικη», σχολίασε ο πατέρας του κοριτσιού.

Όσο για το γεγονός ότι αφέθηκε ελεύθερος ο 63χρονος, ο κ. Γιάννης είπε πως «Αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθωθεί. Να αφήσουν την αστυνομία σε τέτοιες περιπτώσεις να ψάξει ποιος είναι ο καθένας».

Η ελευθερία αυτή, βέβαια, δεν αναμένεται να κρατήσει για πολύ καθώς φαίνεται πως ο 63χρονος εμπλέκεται και στην υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια. Όταν είχε δώσει το κορίτσι την έκτη κατάθεσή της, είχε αναφέρει συγκεκριμένα στοιχεία για τους οκτώ τελευταίους συλληφθέντες εκ των οποίων οι επτά προφυλακίστηκαν. Σε αυτή την κατάθεση, η 12χρονη έχει αναφερθεί σε τρία ακόμα άτομα τα οποία τα έχει «φωτογραφήσει» και είναι Έλληνες, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας.

Επιπλέον, όπως είπε, έχει αναφέρει ένα συμβάν με έναν αστυνομικό αλλά και στοιχεία για άλλα άτομα μέσα στα οποία αναγνωρίζει και τον 63χρονο. Η 12χρονη έχει δώσει περιγραφή του συγκεκριμένου ανθρώπου, όμως, μόλις είδε τη φωτογραφία αναγνώρισε το πρόσωπό του. Έτσι, σύντομα αναμένεται ένταλμα και για τον 63χρονο ο οποίος θα συλληφθεί εκ νέου και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις και για αυτή την υπόθεση.