ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δολοφονία στην Κω: «Οι κινήσεις του τον φωτογραφίζουν ξεκάθαρα ως τον δολοφόνο»

Δολοφονία στην Κω: «Οι κινήσεις του τον φωτογραφίζουν ξεκάθαρα ως τον δολοφόνο»

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, μίλησε στο Mega σχετικά με τις εξελίξεις στην σοκαριστική υπόθεση δολοφονίας στην Κω με θύμα την 27χρονη Αναστάζια με καταγωγή από την Πολωνία.

Η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου αρχικά σημείωσε: «Είναι τόσα τα στοιχεία που φωτογραφίζουν τον άνθρωπο αυτό ως δράστη της ανθρωποκτονίας που νομίζω ότι δεν χωράει καμία αμφιβολία».

Αναφορικά με το προφίλ του 32χρονου βασικού υπόπτου με καταγωγή από το Μπαγκλαντές υπογράμμισε η κα. Δημογλίδου ότι έχει απασχολήσει τις Αρχές μόνο για την παραβίαση νόμου περί αλλοδαπών και για κανέναν άλλον λόγο.

Για την επικοινωνία της 27χρονης άτυχης κοπέλας με τον σύντροφό της, όπου του αναφέρει ότι αισθάνεται κάποιου είδους απειλή στο σπίτι του 32χρονου ξεκαθάρισε: «Υπάρχει μία επικοινωνία πριν αποχωρήσουν από το σπίτι και μία επικοινωνία μετά. Για την μετά επικοινωνία δεν είμαστε σε θέση να πούμε ποιος το έκανε, η κοπέλα ή ο 32χρονος».

Καταλήγοντας τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με τον 32χρονο: «Προσπάθησε με κάθε τρόπο να βγει από το κάδρο των υπόπτων, μέσω του κινητού του τηλεφώνου».

Δείτε το βίντεο του Mega:

Διαβάστε επίσης:

Κως: Τι έψαχνε στο διαδίκτυο ο 32χρονος βασικός ύποπτος για την δολοφονία της Αναστάζια

Κως: Διέγραψε δεδομένα από το κινητό του ο 32χρονος - Πώς «έδεσαν» τη δολοφονία της Αναστάζια

Κως: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του 32χρονου που κατηγορείται για δολοφονία και βιασμό της Αναστάζια