ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ίος: Έρευνες αν ήπιαν ποτά «μπόμπες» οι Ιρλανδοί - Εγκληματική ενέργεια ψάχνουν οι Αρχές

Ίος

Σύμφωνα με τη Daily Mail, δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της κατανάλωσης νοθευμένων ποτών για τους δύο Ιρλανδούς που βρήκαν τραγικό θάνατο στην Ίο

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τις συνθήκες που έχασαν τη ζωή τους οι δύο 18χρονοι Ιρλανδοί, Andrew O’Donnell και Max Wall, που βρέθηκαν για διακοπές στην Ίο. Μάλιστα, οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο οι δύο Ιρλανδοί, που έχασαν τη ζωή τους στην Ίο, να κατανάλωσαν νοθευμένα ποτά.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της κατανάλωσης νοθευμένων ποτών όμως φως στην υπόθεση θα ρίξουν τα αποτελέσματα από τις νεκροψίες και τις τοξικολογικές εξετάσεις, καθώς οι σοροί των δύο νεαρών Ιρλανδών έχουν μεταφερθεί στην Αθήνα.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου, μιλώντας στη Daily Mail, ανέφερε για τον O’Donnell που έχασε πρώτος τη ζωή του ότι «ενώ τα τραύματα στο λαιμό και το κεφάλι του υποδηλώνουν με την πρώτη ματιά ότι ξέφυγε από την πορεία του, πως σκόνταψε και έπεσε, διερευνούμε και εγκληματική αμέλεια».

«Τα ποτά που κατανάλωσαν αυτός και οι συμμαθητές του μπορεί να είχαν παραποιηθεί, οδηγώντας τον στην κατάσταση που βρισκόταν όταν έφυγε από το μπαρ νωρίς το Σάββατο για να επιστρέψει στο ξενοδοχείο του», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Πώς έγινε η τραγωδία με τους δύο νεκρούς Ιρλανδούς στην Ίο

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο 18χρονοι μαζί με άλλους συμμαθητές τους ταξίδεψαν στην Ίο για να γιορτάσουν την αποφοίτηση από το σχολείο. Έτσι, το Σάββατο (1/7) πήγαν σε μπαρ, όπου ο Andrew O’Donnell φέρεται να κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και στη συνέχεια να έφυγε για να επιστρέψει στο ξενοδοχείο, χωρίς να φτάσει ποτέ.

Έκτοτε, ξεκίνησαν να τον αναζητούν και τελικά τον εντόπισε νεκρό σε γκρεμό η Πυροσβεστική, με τον θάνατο να αποδίδεται σε πτώση από τα πρώτα στοιχεία, λόγω της μέθης του.

Τότε, ο Max Wall που φέρεται να αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα με την καρδιά του, κατέρρευσε επί τόπου, λόγω των τραγικών νέων, καθώς ήταν παιδικός φίλος με τον O’Donnell.

Σχετικές ειδήσεις