ΕΛΛΑΔΑ

Ίος: Μεταφέρονται στον Πειραιά οι σοροί των δύο νεαρών Ιρλανδών – Παρουσία αστυνομικών από Ιρλανδία

Ίος: Μεταφέρονται στον Πειραιά οι σοροί των δύο νεαρών Ιρλανδών – Παρουσία αστυνομικών από Ιρλανδία
Newsbomb archive.

Στον Πειραιά όπου θα διενεργηθεί νεκροψία μεταφέρονται σήμερα (04/07) οι σοροί των δύο νεαρών Ιρλανδών που βρέθηκαν νεκροί στο νησί της Ίου.

Στον Πειραιά όπου θα διενεργηθεί νεκροψία μεταφέρονται σήμερα (04/07) οι σοροί των δύο νεαρών Ιρλανδών που βρέθηκαν νεκροί στο νησί της Ίου, τις προηγούμενες μέρες, όπου βρίσκονταν για διακοπές.

Ο ένας εξ αυτών βρέθηκε νεκρός σε χωράφι του νησιού με τραύμα στο κεφάλι και ο δεύτερος έχασε τις αισθήσεις του, ενώ βρισκόταν στο λιμάνι του νησιού για να αναχωρήσει, στενοχωρημένος από τον θάνατο του φίλου του, σύμφωνα με τα στοιχεία των αστυνομικών Αρχών.

Σε ό,τι αφορά το τραύμα στο κεφάλι του 18άχρονου Ιρλανδού, οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Ίου εκτιμούν ότι προήλθε από την πτώση, όμως, από τις αστυνομικές Αρχές εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Ο νεαρός Ιρλανδός διασκέδαζε το βράδυ του Σαββάτου (01/07) σε μπαρ του νησιού και κατά την επιστροφή του στο δωμάτιο που διέμενε, φαίνεται να έχασε τον δρόμο και να έπεσε σε χωράφι, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα. Η εξαφάνισή του δηλώθηκε στην Αστυνομία από τους φίλους του το πρωί της επόμενης μέρας (02/07) και ύστερα από κινητοποίηση, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Από χθες (03/07) κατέφτασαν στο νησί οι γονείς των δύο παιδιών, οι οποίοι ήταν απαρηγόρητοι. Το νησί, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες πενθούν, ενώ, οι θάνατοι των παιδιών είναι κεντρικό θέμα συζήτησης σε κάθε γωνιά του νησιού.

Στο νησί έφθασαν άτομα από την αστυνομία της Σύρου, καθώς Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, ώστε να διερευνήσουν τις δύο υποθέσεις και να αποκλείσουν το κάθε ενδεχόμενο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του cyclades24.gr.

Καταφθάνουν αστυνομικοί από την Ιρλανδία

Οι ιρλανδικές αρχές αναμένεται να στείλουν ειδικούς αστυνομικούς, προκειμένου να εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα για τους θανάτους των δυο παιδιών.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας κατά την αποχώρηση των σορών

Σήμερα το πρωί στις 08:00, το πλοίο αναχώρησε από το λιμάνι της Ίου, ενώ, τις δύο σορούς συνόδευσαν περίπου 500 συμπατριώτες τους, που είχαν συγκεντρωθεί στο κέντρο υγείας του νησιού για να συμπαρασταθούν στους απαρηγόρητους γονείς.

Σχετικές ειδήσεις