ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέα Φιλαδέλφεια: Στην Αθήνα ο 19χρονος Κροάτης που συνελήφθη στην Κακαβιά

Νέα Φιλαδέλφεια: Στην Αθήνα ο 19χρονος Κροάτης που συνελήφθη στην Κακαβιά

O 19 χρόνος Κροάτης που συνελήφθη στην Κακαβιά μεταφέρεται στη Διεύθυνση Αθλητικής Βίας στην Αθήνα

Στη Διεύθυνση Αθλητικής Βίας στην Αθήνα μεταφέρεται ο 19χρονος Κροάτης που συνελήφθη στα σύνορα στην Κακαβιά καθώς θεωρείται ύποπτος για τις επιθέσεις στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη.

Σύμφωνα με το αλβανικό μέσο top-channel.tv ο 19χρονος Κροάτης που θεωρείται ύποπτος, προσπάθησε να διαφύγει με λεωφορείο μετά τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη, αλλά ακινητοποιήθηκε στο ελληνικό συνοριακό σημείο της Κακαβιάς.

Ο 19χρονος προσήχθη αρχικά στο Α.Τ. Ιωαννίνων ενώ πριν από λίγο αποφασίστηκε η μεταφορά του στην Αθήνα.

Νέα Φιλαδέλφεια: Αυτοί είναι οι Κροάτες συλληφθέντες – Προκαλεί ο δικηγόρος τους

Από τις 98 συλλήψεις που έγιναν το βράδυ της Δευτέρας (7/8) μετά τα αιματηρά επεισόδια και τη δολοφονία του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ, οι 89 ήταν Κροάτες οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η πλειοψηφία των συλληφθέντων κρατείται στη ΓΑΔΑ και σταδιακά σε μικρότερα γκρουπ οδηγούνται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο άψυχο σώμα του 29χρονου Μιχάλη υπήρχε DNA του δράστη, με τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ να επιχειρούν μέσω του γενετικού υλικού να ταυτοποιήσουν τον δράστη. Σταδιακά θα δοθεί υλικό και από τους υπόλοιπους συλληφθέντες, έτσι ώστε να προχωρήσει η έρευνα. Οι Κροάτες συλληφθέντες φορούν χειροπέδες ανά ζεύγη και υπό τη συνοδεία των ανδρών της Ασφάλειας οδηγούνται στα εργαστήρια, δίνουν δείγμα και επιστρέφουν στη ΓΑΔΑ.

Ωστόσο ο δικηγόρος Davorin Karačić, ο οποίος έχει εκπροσωπήσει μέλη των «Bad Blue Boys» της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προχώρησε σε μια ακραία και χυδαία τοποθέτηση σχετικά με τον θάνατο του άτυχου Μιχάλη.

Πιο συγκεκριμένα, με ανάρτηση του στο Facebook χαρακτηρίζει τους οπαδούς της ΑΕΚ ως «ανθρώπινα αποβράσματα» ενώ μέσα στα όσα απαράδεκτα αναφέρει σημειώνει πως «πήραν αυτό που ήθελαν».

«Δεν εγκαταλείπω αδέρφια.

Αν το δούμε από την άλλη, οι υποστηρικτές της ΑΕΚ είναι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα, ναρκομανή-αριστερά-αναρχικά απόβλητα, που έχουν μαχαιρώσει άλλους ανθρώπους με μαχαίρια για δεκαετίες, πετούν μολότοφ και ποδοπατούν κεφάλια.

Παρεμπιπτόντως, όλοι οι οπαδοί της Ντιναμό, που τραυματίστηκαν, τραυματίστηκαν από επιφανειακό μαχαίρι.

Πήραν αυτό που ήθελαν» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Davorin Karacic στην ντροπιαστική του ανάρτηση, την οποία λίγη ώρα μετά αφαίρεσε.