ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αδερφοκτονία στην Ευρυτανία: Δολοφόνησε τον αδερφό του και πήγε στην αστυνομία να παραδοθεί

Αδερφοκτονία στην Ευρυτανία: Δολοφόνησε τον αδερφό του και πήγε στην αστυνομία να παραδοθεί

Νέα στοιχεία αναφορικά με το άγριο έγκλημα στην Ευρυτανία έρχονται στη δημοσιότητα.

Συγκλονισμένη είναι η Ευρυτανία από την άγρια δολοφονία ενός άνδρα από τα χέρια του ίδιου του του αδερφού από την Γρανίτσα μέσα στο σπίτι που ζούσαν μαζί με τους γονείς τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ ο δράστης λογομάχησε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγο με τον αδερφό του, το θύμα βγήκε από το σπίτι και ο δράστης πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε μέσα από το παράθυρο, τραυματίζοντας θανάσιμα τον αδερφό του.

Παράλληλα πυροβόλησε και εναντίον ενός αλόγου της οικογένειας σκοτώνοντάς το. Στη συνέχεια ο δράστης ενημέρωσε την αστυνομία λέγοντας ότι σκότωσε τον αδερφό του και τους ζήτησε να τον συλλάβουν. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Καρπενησίου βρέθηκαν γρήγορα στο σπίτι και συνέλαβαν τον άντρα.

Η είδηση έπεσα σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία, η Γρανίτσα έχει παγώσει, οι κάτοικοι οι παραθεριστές που είχαν γεμίσει το χωριό αυτές τις ημέρες δεν μπορούν να πιστέψουν πως έγινε το έγκλημα.

Το θύμα ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους που έχουν στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Μάλιστα σήμερα ήταν προγραμματισμένο μεγάλο πανηγύρι αμέσως μετά την πρωινή θεία λειτουργία, ωστόσο το πανηγύρι αυτό αναβλήθηκε καθώς όλοι ζουν στη σκιά του τραγικού γεγονότος.

Η σορός θα μεταφερθεί στη Λαμία στην ιατροδικαστική υπηρεσία για νεκροψία-νεκροτομή.

Πηγή: pelop.gr