ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Λούτσα: Τούρκος αστυνομικός που είχε αποταχθεί ο 32χρονος που συνελήφθη στο αεροδρόμιο

Λούτσα: Τούρκος αστυνομικός που είχε αποταχθεί ο 32χρονος που συνελήφθη στο αεροδρόμιο
Yeni Safak

Η τουρκική εφημερίδα Yeni Safak αποκάλυψε την ταυτότητα του 32χρονου Τούρκου που συνελήφθη λίγη ώρα μετά το μακελειό στη Λούτσα. Ήταν αστυνομικός που είχε αποταχθεί για διακίνηση παράνομων μεταναστών.

Διαρκείς είναι οι αποκαλύψεις για το μαφιόζικο χτύπημα στη Λούτσα και τη δολοφονία των έξι «Ντάλτονς», συνεργατών του Μπαρίς Μπογιούν. Η εφημερίδα Yeni Safak στην Τουρκία, φέρνει στο φως της δημοσιότητας στοιχεία για τον 32χρονο που συνελήφθη στο αεροδρόμιο λίγη ώρα μετά το μακελειό στην Αρτέμιδα. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι το όνομα του 32χρονου είναι Σουλεϊμάν Νταλγκίς και πρόκειται για αστυνομικό ο οποίος είχε αποταχθεί στην Τουρκία καθώς το όνομά του είχε εμπλακεί σε υποθέσεις διακίνησης παράνομων μεταναστών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, ο 32χρονος που συνελήφθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με 9άρια φυσίγγια και πλαστές ταυτότητες Πορτογαλίας, παραμένει «σφίγγα». Ο Τούρκος δεν έχει πει λέξη στους Έλληνες αστυνομικούς, όπως γράφουν και στην πατρίδα του.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, αναφέρεται ότι ο Νταλγκίς ήταν ένα από τα δύο πρόσωπα που στο διάστημα 4 με 11 Σεπτεμβρίου, είχε επισκεφθεί το σπίτι που διέμεναν οι έξι στη Λούτσα.

Ο 32χρονος μία ημέρα πριν τη μαφιόζικη εκτέλεση, φέρεται να διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο της ευρύτερης περιοχής. Αυτό που έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών είναι το αν ο Νταλγκίς βοήθησε στην είσοδο των έξι στην Ελλάδα αλλά και το αν τους είχε μεταφέρει στην Ιταλία για να συναντήσουν τον Μπαρίς Μπαγιούν.

Το γεγονός ότι είχε εμπλακεί σε κυκλώματα διακινητών, ενισχύει το σενάριο να έχει συνδράμει στην είσοδο των έξι στη χώρα.

Σχετικές ειδήσεις