ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Η στιγμή της επίθεσης σε αστυνομικό των ΜΑΤ στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Η στιγμή της επίθεσης σε αστυνομικό των ΜΑΤ στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο από την επίθεση που δέχθηκαν δυνάμεις των ΜΑΤ από οπαδούς του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ με τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη.

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν το βράδυ της Πέμπτης (07/12) έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για το League Cup στο βόλεϊ Ανδρών.

Περίπου 150 οπαδοί του Ολυμπιακού, όπως αναφέρουν πηγές της Αστυνομίας, εξαπέλυσαν επίθεση με βόμβες μολότοφ και φωτοβολίες προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ που ήταν στο σημείο για τη τήρηση των μέτρων ασφαλείας, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος έχει μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας.

Όπως μπορείτε να δείτε και από το βίντεο που ακολουθεί, όταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ προσπάθησαν να τρέψουν σε φυγή τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων», δέχθηκαν επίθεση με βόμβες μολότοφ.

Στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας μεταφέρονται στο νοσοκομείο, ούτως ώστε να ενημερωθούν για την κατάσταση του άνδρα των ΜΑΤ.

Στο Κρατικό Νίκαιας ο Γιάννης Οικονόμου

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, μετέβη στο Κρατικό της Νίκαιας, ώστε να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του νοσοκομείου σε κρίσιμη κατάσταση, μετά τα επεισόδια στου Ρέντη ανάμεσα σε άνδρες των ΜΑΤ και αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για το League Cup του βόλεϊ.

Προσαγωγές στη ΓΑΔΑ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Αρχές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε πολλές προσαγωγές και ήδη πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού μεταφέρονται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, ούτως ώστε να διακριβωθούν τα στοιχεία τους.