ΣΠΟΡ

ΕΛ.ΑΣ.: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη στου Ρέντη - Διασωληνωμένος ο αστυνομικός

ΕΛ.ΑΣ.: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη στου Ρέντη - Διασωληνωμένος ο αστυνομικός
Eurokinissi

ΕΛ.ΑΣ.: Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό του δράστη που τραυμάτισε σοβαρά τον αστυνομικό κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Ρέντη στο περιθώριο του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Μεγάλη επιχείρηση ξεκίνησε η ΕΛ.ΑΣ. έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, με στόχο τον εντοπισμό του δράστη που πέταξε τη φωτοβολίδα και τραυμάτισε σοβαρά τον 31χρονο αστυνομικό που είναι διασωληνωμένος στην εντατική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι επικεφαλής της Αστυνομίας αποφάσισαν να πάρουν δραστικά μέτρα, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί ο αποκλεισμός του περιβάλλοντα χώρου γύρω από το γήπεδο βόλεϊ του Ολυμπιακού, έχοντας ως στόχο τον εντοπισμό του δράστη της επίθεσης στον αστυνομικό.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία απαγόρευσε στα αμάξια που ήταν παρκαρισμένα γύρω από το «Μελίνα Μερκούρη» και τους οπαδούς που παρακολουθούσαν το ντέρμπι να φύγουν, παρά μόνο σε γυναίκες και μικρά παιδιά.

Ακόμα, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το υλικό που υπάρχει από τις κάμερες ασφαλείας του κλειστού γηπέδου του Ολυμπιακού, ούτως ώστε να ταυτοποιήσει τον δράστη που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.

Προσαγωγές στη ΓΑΔΑ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Αρχές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε πολλές προσαγωγές και ήδη πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού μεταφέρθηκαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, ούτως ώστε να διακριβωθούν τα στοιχεία τους.

Διασωληνωμένος στην εντατική ο αστυνομικός

Άσχημη τροπή έχει πάρει η κατάσταση της υγείας του αστυνομικού που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια συμπλοκών των οπαδών του Ολυμπιακού με τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 31χρονος αστυνομικός δέχθηκε φωτοβολίδα στον μηρό και διακομίστηκε άμεσα στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας. Ωστόσο, έχει χάσει πολύ αίμα και μπήκε στην εντατική, ενώ έπειτα από λίγη ώρα διασωληνώθηκε. Μάλιστα, στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας πήγαν στο νοσοκομείο, ούτως ώστε να ενημερωθούν για την κατάσταση του αστυνομικού των ΜΑΤ.

Στο Κρατικό Νίκαιας ο Γιάννης Οικονόμου

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, μετέβη στο Κρατικό της Νίκαιας, ώστε να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του νοσοκομείου σε κρίσιμη κατάσταση, μετά τα επεισόδια στου Ρέντη ανάμεσα σε άνδρες των ΜΑΤ και αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για το League Cup του βόλεϊ.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οριστική διακοπή

Άδοξο τέλος «γράφτηκε» στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για το League Cup στο βόλεϊ Ανδρών, μια και διακόπηκε οριστικά, έπειτα από τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα μεταξύ οπαδών των «ερυθρόλευκων» και δυνάμεων των ΜΑΤ.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, οι Αρχές έκαναν χρήση χημικών προκειμένου να «διαλύσουν» τους οπαδούς, με την κατάσταση να γίνεται ανυπόφορη. Μάλιστα, η οσμή πέρασε και στο «κλειστό», με αποτέλεσμα να διαταχθεί από τους διαιτητές η προσωρινή διακοπή του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, το οποίο ήταν στο δεύτερο σετ, με τους «πράσινους» να έχουν το προβάδισμα 18-10, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πάρει 1-0 σετ (25-19).

Οι διαιτητές του αγώνα έδωσαν διορία 45 λεπτών προκειμένου να καθαρίσει η ατμόσφαιρα για να συνεχιστεί το παιχνίδι, όμως, μετά το πέρας του εν λόγω χρονικού ορίου, η ατμόσφαιρα παρέμεινε ανυπόφορη και για τον λόγο αυτό διατάχθηκε η οριστική διακοπή του ντέρμπι.

Σχετικές ειδήσεις