ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γκάζι: «Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να βρούμε τον δεύτερο δράστη», λέει η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Γκάζι: «Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να βρούμε τον δεύτερο δράστη», λέει η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

«Υποσχόμαστε ότι δεν θα σταματήσει η έρευνα», λέει η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. για τον πιστολέρο στο Γκάζι 

Έρευνες για να εντοπιστεί ο Αλβανός πιστολέρο που δεν δίστασε να πυροβολήσει κατά των Κρητικών στο Γκάζι πραγματοποιούν οι Αρχές. Μάλιστα, ο συνεργός του συνελήφθη και οδηγήθηκε στις Αρχές και θα απολογηθεί την Τετάρτη.

«Υποσχόμαστε ότι δεν θα σταματήσει η έρευνα μέχρι να βρεθεί και ο δεύτερος δράστης», λέει, μιλώντας στο MEGA, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου.

«Εντοπίστηκε ο ένας και οδηγήθηκε ήδη στον εισαγγελέα και παραπέμφθηκε στον ανακριτή ενώ εντοπίστηκε και το όχημα με το οποίο αποχώρησαν οι δράστες από το σημείο. Βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εξέταση, καθώς μπορεί να μας δώσει δεδομένα. Το ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας δεν σταματά μέχρι να εκτοπίσουμε και τον δεύτερο δράστη», συμπλήρωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Ξεκαθάρισε πάντως ότι «δεν δραστηριοποιούνταν σε συγκεκριμένη ομάδα. Έχουν απασχολήσει την Αστυνομία στο παρελθόν, όχι για δραστηριότητες στη νύχτα».

Γκάζι: Κυκλοφορούσε με το όνομα του νεκρού αδερφού του ο Αλβανός πιστολέρο

Μέλος εγκληματικής οργάνωσης είναι ο πιστολέρο που αναζητείται από τις Αρχές γιατί πυροβόλησε εν ψυχρώ τρεις Κρητικούς στο Γκάζι, οι οποίοι ήταν εκεί για ένα μπάτσελορ πάρτι.

Μάλιστα, τον χαρακτηρίζουν ως αρχηγό με συμμετοχή σε πολλαπλές ένοπλες ληστείες σε βενζινάδικα, καζίνο αλλά και σε τράπεζες στον Αυλώνα της αλβανίας. Μάλιστα, το 2012 είχε συλληφθεί έπειτα από ένοπλη ληστεία, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε ανοίξει πυρ κατά αστυνομικών.

Τότε κρυβόταν στο σπίτι ενός φίλου του και είχε συλληφθεί, καθώς εκείνο που τον πρόδωσε ήταν ότι μετά τους πυροβολισμούς είχε βγάλει την κουκούλα του, με αποτέλεσμα να τον «πιάσει» η κάμερα ασφαλείας.

Στην Αλβανία κυκλοφορούσε με Καλάσνικοφ και είχε ανοίξει πυρ κατά συμπατριωτών του αστυνομικών. Το 2013 είχε καταδικαστεί σε 13 χρόνια φυλάκισης αλλά αποφυλακίστηκε περίπου το 2020.

Ο αδερφός του έπεσε νεκρός από πυρά αντίπαλης συμμορίας και από τη μέρα της δολοφονίας του ο 37χρονος σήμερα κακοποιός κυκλοφορούσε με την ταυτότητα του αδερφού του.