ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Επιχείρηση «σκούπα» μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού: Βρέθηκαν ναρκωτικά και όπλα σε κελιά

Επιχείρηση «σκούπα» μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού: Βρέθηκαν ναρκωτικά και όπλα σε κελιά

Τα ξημερώματα της Πέμπτης έγιναν έφοδοι σε 39 κελιά στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου βρέθηκαν ουσίες, μαχαίρια και κινητά τηλέφωνα. 

Επιχείρηση «σκούπα» πραγματοποίησαν οι Αρχές μέσα στις φυλακές του Κορυδαλλού, ώστε να διαπιστωθεί αν οι κρατούμενοι είχαν στις κατοχή τους παράνομες ουσίες, αλλά και όπλα.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, σε συνεργασία αστυνομικών της Ε.Κ.Α.Μ., της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, ομάδων της Ο.Π.Κ.Ε καθώς και αστυνομικού σκύλου, μπήκαν σε 39 κελιά, όπου εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες και αντικείμενα που υπάγονται στο νόμο για τα όπλα.

Ειδικότερα, 28χρονος κατελήφθη να κατέχει αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με 7,2 γραμμάρια κοκαΐνης, ενώ 53χρονος και 29χρονος, κατελήφθησαν να κατέχουν τρία αυτοσχέδια μαχαίρια, μήκους 18 και 16 εκατοστών. Παράλληλα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 κινητά τηλέφωνα με τα παρελκόμενά τους (hands free, φορτιστές).

Σε βάρος των ανωτέρω σχηματίστηκε δικογραφία για –κατά περίπτωση- παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.