ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νεά Σμύρνη: Είχαν τσακωθεί ξανά τα δύο αδέρφια- Ο 18χρονος είχε χτυπήσει τον 16χρονο με σιδερογροθιά

Νεά Σμύρνη: Είχαν τσακωθεί ξανά τα δύο αδέρφια- Ο 18χρονος είχε χτυπήσει τον 16χρονο με σιδερογροθιά

Δεν ήταν η πρώτη φορά που μάλωσαν για μια μπλούζα τα δύο αδέρφια στη Νέα Σμύρνη, όπου ο 18χρονος σκότωσε μέσα στο σπίτι τους τον 16χρονο.

Φωτογραφίες - Ρεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

Σε οικογενειακή τραγωδία κατέληξε ο καυγάς ανάμεσα σε δύο αδέρφια, 16 και 18 ετών, το βράδυ της Τρίτης, 27 Δεκεμβρίου, μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη και συγκεκριμένα στην οδό Σταδίου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο 18χρονος «κάρφωσε» ένα ψαλίδι στο στήθος του αδερφού του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα και να αφήσει την τελευταία του πνοή στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου διεκομίσθη.

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις που έχει πάρει η Αστυνομία, τα δύο αδέλφια μάλωσαν για μια μπλούζα και ο 16χρονος άρχισε να κυνηγάει τον 18χρονο μέσα στο σπίτι τους . Ο 18χρονος ξαφνικά άρπαξε ένα ψαλίδι και κατάφερε το μοιράιο χτύπημα στον αδερφό του.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, τον Αύγουστο είχε ξανασημειωθεί επεισόδειο μεταξύ των δύο αδελφών πάλι με αφορμή την μπλούζα. Μάλιστα το περιστατικό είχε γίνει στην μέση του δρόμου και ο μεγάλος αδελφός είχε χτυπήσει το θύμα με σίδερογροθιά.

Ομολόγησε ο 18χρονος

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή των ατόμων που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι τη στιγμή του εγκλήματος και συγκεκριμένα της μητέρας, του 18χρονου αδελφού του, της γιαγιάς και μιας κοπέλας, η οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση με τον 18χρονο αδελφό του θύματος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 18χρονος ομολόγησε το σήμερα το πρωί την πράξη του και περιέγραψέ τι συνέβη.

Για το τραγικό συμβάν σχηματίζεται δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, που διενεργεί την προανάκριση.

Σχετικές ειδήσεις