ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέα Σμύρνη: Για μια μπλούζα σκότωσε τον 16χρονο ο αδερφός του - Ομολόγησε την πράξη του ο 18χρονος

Νέα Σμύρνη: Για μια μπλούζα σκότωσε τον 16χρονο ο αδερφός του - Ομολόγησε την πράξη του ο 18χρονος

Νέα Σμύρνη: Για ασήμαντη αφορμή ο 18χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε θανάσιμα τον αδερφό του - Παραδέχθηκε την πράξη του στις Αρχές.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του 16χρονου ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη στην οδό Σταδίου, χθες το βράδυ Τρίτη 26 Δεκεμβρίου.

Ο 16χρονος έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και συγκεκριμένα από ψαλίδι, ενώ οι Αρχές ανακρίνανε τον αδερφό του για το τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, ο 18χρονος ομολόγησε ότι τραυμάτισε θανάσιμα τον αδερφό του με ψαλίδι, έπειτα από έναν καυγά που σημειώθηκε μεταξύ τους για μια μπλούζα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, τα δύο αδέρφια τσακώθηκαν και ο 16χρονος άρχισε να τρέχει μέσα στο σπίτι και να κυνηγάει τον αδερφό του. Κάποια στιγμή ο 18χρονος βρήκε ένα ψαλίδι, το πήρε στα χέρια του και κατάφερε ένα χτύπημα στον 16χρονο.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου και κατέληξε, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα είχε συχνούς τσακωμούς με τον αδερφό του.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή των ατόμων που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι και συγκεκριμένα της μητέρας, του 18χρονου αδελφού του, της γιαγιάς και μιας κοπέλας, η οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση με τον 18χρονο αδελφό του θύματος.

Όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι λίγες ώρες αργότερα, εκτός από τον 18χρονο αδελφό του 16χρονου.

Έπειτα από την ομολογία του ο 18χρονος συνελήφθη από τις Αρχές. Αναμένεται να διαταχθεί από τον εισαγγελέα η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής μόλις η ασφάλεια ολοκληρώσει το στάδιο της προανάκρισης.

Σχετικές ειδήσεις