ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Διάρρηξη στο διαμέρισμά τους καταγγέλει ο σύντροφος της 41χρονης Γεωργίας

Θεσσαλονίκη: Διάρρηξη στο διαμέρισμά τους καταγγέλει ο σύντροφος της 41χρονης Γεωργίας

Αποκλειστικές φωτογραφίες του Newsbomb.gr.  από την πολυκατοικία τους στη Θεσσαλονίκη

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 41χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη. Τα τελευταία 24ωρα στο «μικροσκόπιο» των Αρχών περνάνε διάφορα πρόσωπα, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και αυτό του συντρόφου της.

Τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι Αρχές είχαν κατασχέσει και έλεγχαν το κινητό του Άκη, το φως της δημοσιότητας είδαν καταγγελίες της αδερφής του για ξυλοδαρμό, ενώ εντύπωση προκάλεσε η είδηση ότι το βράδυ της Κυριακής η αστυνομία του απαγόρευσε να ταξιδέψει στην Αθήνα.

Μέσα σε όλα αυτά, νέες εξελίξεις ήρθαν να προστεθούν στην υπόθεση της εξαφάνισης της 41χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη. Όπως καταγγέλει ο σύντροφός της, κάποιος μπήκε στο διαμέρισμα που έμενε με την Γεωργία, μετά την έρευνα των Αρχών σε αυτό.

Ο Άκης, το διαπίστωσε αυτό, όταν ζήτησε από τους αστυνομικούς να έρθουν στο διαμέρισμα, επειδή είχε βρει ένα μπλουζάκι της Γεωργίας το οποίο πριν δεν υπήρχε στο σημείο και θεώρησε ότι ήταν στοιχείο. «Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη και το φως της εξώπορτας ήταν αναμμένο» είπε ο σύντροφος της 41χρονης και συμπλήρωσε: «Το σημαντικό είναι ότι έχουμε την παρουσία ανθρώπου μέσα στο σπίτι, μετά την έρευνα».

Τι είπε ο δικηγόρος του

Στο MEGA μίλησε ο δικηγόρος του Άκη, ο Όθων Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για το άγχος του συντρόφου της 41χρονης, ενω απάντησε στις καταγγελίες για ξυλοδαρμό της αδερφής του.

«Όπως μου έχει πει ο ίδιος, υπήρχε μια καταγγελία από την αδερφή του, η οποία -όπως λέει- έχει προβλήματα υγείας και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί. Μάλιστα, μεσολάβησε μια ψυχιατρική αξιολόγηση, αλλά δεν ξέρουμε που βρίσκεται η υπόθεση», τόνισε ο δικηγόρος του.

«Δεν έχει καμιά σχέση και καμία γνώση για το που βρίσκεται η σύντροφός τπυ» τόνισε ο δικηγόρος του.

Η αντεπίθεση του συντρόφου της 41χρονης

Την σιωπή του αποφάσισε να σπάσει τις τελευταίες ώρες ο σύντροφος της 41χρονης αγνοούμενης. Μιλώντας στο STAR, άφησε αιχμές κατά της οικογένειας της Γεωργίας, ενώ τόνισε ότι θα απαντήσει με μηνύσεις σε όσους τον κατηγορούν για την εξαφάνισή της.

«Ακούω πρώτη φορά σε εσάς πως με κατηγορούν στα social για δολοφόνο. Δεν θα δώσω σημασία στην παρούσα φάση. Το ζητούμενο είναι να μάθουμε που είναι η Γεωργίας. Δεν ξέρουμε ακόμη τι γίνεται», ανέφερε ο σύντροφος της 41χρονης και συμπλήρωσε: «Θα κάνω μηνύσεις εκεί που πρέπει και προς πάσα κατεύθυνση. Το σημαντικό είναι πως έχουμε την παρουσία ανθρώπου μετά την έρευνα στο σπίτι. Υπάρχουν μαρτυρίες που ήμουν».

Σχετικές ειδήσεις