ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΜΩΡΟ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ημαθία: Ο πατέρας του βρέφους στο Newsbomb.gr - Καταθέτει μήνυση κατά της μητέρας και των γονιών της

Ημαθία: Ο πατέρας του βρέφους στο Newsbomb.gr - Καταθέτει μήνυση κατά της μητέρας και των γονιών της

Ημαθία: Μήνυση σε βάρος της 37χρονης πρώην συζύγου του αλλά και στους γονείς της ετοιμάζεται να προχωρήσει ο πατέρας του βρέφους που δολοφονήθηκε από την ίδια του τη μητέρα στη Βέροια.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο θα καταθέσει μήνυση για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Όπως δηλώνει ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας μιλώντας στο Newsbomb: «Γνώριζαν για την κατάσταση της, είναι συνυπεύθυνοι για την τραγωδία».

Ο πατέρας του 6,5 μηνών βρέφους είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Όπως δηλώνει προσπάθησε να βοηθήσει τη 37χρονη βλέποντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει χωρίς όμως αποτέλεσμα.

«Πήγα να τη βοηθήσω όμως οι γονείς της δεν παραδέχονταν το πρόβλημα της. Το έκανε για να με εκδικηθεί. Με ζήλευε παράφορα. Έφυγα από το σπίτι γιατί φοβόμουν ότι θα με έπνιγε το βράδυ» δηλώνει μιλώντας στο newsbomb.

Ο πατέρας επιχείρησε να παραβρεθεί στην κηδεία του βρέφους όπου επικράτησε ένταση όταν συγγενείς της 37χρονης του επιτέθηκαν.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροψίας - νεκροτομής που διενεργήθηκε ο θάνατος προήλθε συνδυαστικά από τις κακώσεις κεφαλής και τα θλαστικά τραύματα.

Η 37χρονη μητέρα του βρέφους φέρεται να σκότωσε το παιδί με τα χέρια της, μπροστά στα μάτια των άλλων δύο παιδιών της, ηλικίας 6 και 7 ετών. Ο παππούς και η γιαγιά μετέφεραν το βρέφος στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή.

Η κατηγορούμενη φέρεται να είπε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το βρέφος κι ότι όλα συνέβησαν στην προσπάθειά της να το ταΐσει. Η ίδια, όπως αναφέρουν μαρτυρίες, αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα.

Η 37χρονη παιδοκτόνος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή το πρωί.

Σχετικές ειδήσεις