ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κύκλωμα μαστροπείας: «Έσπρωχναν» ανήλικες σε πλούσιους Αθηναίους – Τρεις συλλήψεις

Κύκλωμα μαστροπείας: «Έσπρωχναν» ανήλικες σε πλούσιους Αθηναίους – Τρεις συλλήψεις

Μαστροποί εξωθούσαν στην πορνεία ανήλικα κορίτσια – Αναζητούσαν πλούσιους «πελάτες»

Κύκλωμα μαστροπείας που εξέδιδε ανήλικα κορίτσια μέσω διαδικτύου στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής εξάρθρωσε η Ελληνική Αστυνομία. Για την υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί τρία άτομα σε Εκάλη, Κορυδαλλό και Κολωνό.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και χθες (11/1) στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, τρία άτομα για την εμπλοκή τους σε υπόθεση γενετήσιας εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Πρόκειται για γυναίκα 30 ετών, η οποία φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» της υπόθεσης και δύο άνδρες 33 και 55 ετών.

Το κύκλωμα μαστροπείας

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής η 30χρονη φέρεται να είχε φιλική σχέση με τη 15χρονη από τις αρχές του 2022, ενώ παράλληλα είναι και η μαστροπός της 15χρονης.

Ο 33χρονος συλληφθέντας φέρεται να ήταν ο φωτογράφος της σπείρας, ο οποίος φωτογράφιζε τόσο την 15χρονη αλλά και μία φίλη της 17 ετών.

Επιπλέον, ο 33χρονος ανέβαζε στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες προκειμένου να κλείσει ραντεβού στα κορίτσια. Μάλιστα, φέρεται να έκλεισε στις ανήλικες 10 ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 55χρονος άνδρας που συνελήφθη, κατηγορείται ότι το διάστημα μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου του 2023 μέσα στο σπίτι του στον Κορυδαλλό είχε συνευρεθεί ερωτικά με δύο ανήλικες έναντι αμοιβής.

Σημειώνεται ότι από την έρευνα της Αστυνομίας στα σπίτια των συλληφθέντων έχει εντοπιστεί πλήθος ψηφιακών πειστηρίων.

Τα αδικήματα που τους αποδίδονται

Σημειώνεται ότι τα εντάλματα που έχει εκδώσει η Αστυνομία αφορούν 6 άτομα, τα τρία εκ των οποίων έχουν συλληφθεί με τα υπόλοιπα να αναζητούνται.

Κατά περίπτωση τους αποδίδονται τα αδικήματα: μαστροπεία, μαστροπεία με ανήλικη, μαστροπεία με ανήλικη κάτω των 15 ετών, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και πορνογραφία.

Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κουβάρι αυτής της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν έκανε καταγγελία η μητέρα ενός εκ των ανηλίκων που φέρεται να είναι θύμα σε αυτή την υπόθεση.

Δείτε το βίντεο του Mega:

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρό τροχαίο στην Αμαλιάδα: Αυτοκίνητο «μπήκε» σε κατάστημα

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή αυτή την ώρα οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της εγκύου

Στέλιος Διονυσίου: Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής - Τι συνέβη