ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέα υπόθεση «Κολωνού»: Η «φίλη» της ανήλικης την εξωθούσε στην πορνεία και της έπαιρνε λεφτά

Νέα υπόθεση «Κολωνού»: Η «φίλη» της ανήλικης την εξωθούσε στην πορνεία και της έπαιρνε λεφτά

Ακόμα μια περίπτωση που εγκληματίες εκμεταλλεύονταν και εξωθούσαν στην πορνεία δύο ανήλικες, εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ., συλλαμβάνοντας τους μαστροπούς και έναν «πελάτη», ενώ αναζητούνται κι άλλοι ακόμη.

Μια 30χρονη Αλβανή, ένας 34χρονος φίλος της κι ένας 55χρονος βιαστής, συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. για τη μαστροπεία δύο ανήλικων κοριτσιών, 15 και 13 ετών, σε περιοχές της Αττικής.

Χθες, η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής οργάνωσε μια συντονισμένη επιχείρηση σε Κολωνό, Εκάλη και Κορυδαλλό προκειμένου να συλληφθούν οι παραπάνω, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και ερευνών.

Η 30χρονη ήταν μάλιστα «φίλη» με τη 15χρονη, και από το 2022 της έβρισκε «πελάτες», κρατώντας μέρος των χρημάτων που λάμβανε.

Ο 34χρονος ήταν φίλος της 30χρονης και μπήκε στο «κόλπο», βρίσκοντας κι αυτός «πλούσιους» πελάτες για ερωτικές συνευρέσεις επί πληρωμή, ενώ τις φωτογράφισε με τα εσώρουχά τους, αναρτώντας τις φωτογραφίες σε διαδικτυακό ιστότοπο, μέσω του οποίου κλείστηκαν και πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον δέκα ερωτικά ραντεβού σε διάφορα ξενοδοχεία του Κέντρου των Αθηνών.

Ο 55χρονος συλληφθείς το περασμένο καλοκαίρι συνευρέθηκε ερωτικά στο σπίτι του στον Κορυδαλλό με τις δύο ανήλικες, οι οποίες είναι 15 και 13 ετών, δίνοντάς τους «αμοιβή» 100 ευρώ. Μάλιστα, αυτό γινόταν κατά συρροή, κάποιες φορές και με τις δύο ανήλικες μαζί.

Οι αστυνομικοί έχουν κατασχέσει πολλά ψηφιακά πειστήρια, ενώ ο 55χρονος κατείχε και αεροβόλο όπλο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών/Τμήμα Εκτελέσεων Αποφάσεων και Βουλευμάτων, ενώ αναζητούνται κι άλλοι «πελάτες».