ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

«Απείλησε ότι θα σφάξει εμένα και την οικογένειά μου» - Τρομακτική καταγγελία 28χρονης

«Απείλησε ότι θα σφάξει εμένα και την οικογένειά μου» - Τρομακτική καταγγελία 28χρονης

Η νεαρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στο αριστερό μάτι, μώλωπες στο κρανίο και περιμετρικά στο λαιμό. 

Μια απίστευτη καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας της τελευταίες ώρες. Μια 28χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της ότι τη χτύπησε βάναυσα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η νεαρή περιέγραψε στην ΕΡΤ το μαρτύριο που πέρασε στα χέρια του 30χρονου, όταν τον επισκέφθηκε και μετά από διαφωνία άρχισε να τη δέρνει. Η 28χρονη κατάφερε να σωθεί, πηδώντας από τον μπαλκόνι του δεύτερου στον πρώτο όροφο.

«Ξεκίνησε να με βαράει με μπουνιές, κλωτσιές, με χτύπησε πάρα πολύ βάναυσα. Με έριξε κάτω, με είχε κάτω και με βαρούσε. Δεν μπορούσα να μιλήσω έτρεχαν πάρα πολλά αίματα, μετά επιχείρησε με την γκλίτσα, μου την έβαλε στο λαιμό, προσπαθώντας να με πνίξει» είπε η νεαρή και συνέχισε:

«Αμέσως όταν πήδηξα στον πρώτο όροφο, χτύπησα τη μπαλκονόπορτα για να μου ανοίξουν και να με σώσουν, δεν μπορούσα να μιλήσω, ήμουν τραυματισμένη, είχα πάρα πολύ αιμορραγία, δεν μπορούσα να μιλήσω. Φοβάμαι, καθώς με απείλησε θα σφάξει εμένα και την οικογένειά μου».

Σύμφωνα με το νοσοκομείο, η 28χρονη «έφερε τραύμα στο αριστερό μάτι και μώλωπες στο κρανίο και περιμετρικά στο λαιμό»,.

Η 28χρονη μέσω της συνηγόρου της, θα καταθέσουν μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Μετά το περιστατικό ο 30χρονος διέφυγε από την αστυνομία.