ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μεσολόγγι: Προφυλακίστηκε στον Κορυδαλλό ο κρεοπώλης - Δεν ομολόγησε τη δολοφονία του Μπάμπη

Μεσολόγγι: Προφυλακίστηκε στον Κορυδαλλό ο κρεοπώλης - Δεν ομολόγησε τη δολοφονία του Μπάμπη

Ο 50χρονος κρεοπώλης προφυλακίστηκε και οδηγείται αυτή την ώρα στις φυλακές Κορυδαλλού - Δεν ομολόγησε στον ανακριτή ότι εκείνος δολοφόνησε τον Μπάμπη Κούτσικο

Προφυλακίστηκε ο κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου. Ο 50χρονος βρισκόταν στον ανακριτή από τις 12 το μεσημέρι με την οικογένεια του 31χρονου και πολύ κόσμο να είναι μαζεμένο έξω από τα δικαστήρια Μεσολογγίου.

Αυτή την ώρα ο φερόμενος ως δολοφόνος μεταφέρεται υπό δρακόντεια μέτρα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Κατά την έξοδο του κρεοπώλη από το δικαστικό μέγαρο, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, συγκεντρωμένοι άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν.

Ο 50χρονος δεν ομολόγησε την πράξη του στον ανακριτή ενώ η προφυλάκισή του ήταν αναμενόμενη δεδομένου των στοιχείων που υπάρχουν και δείχνουν εκείνο ως δολοφόνο του 31χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι στις προηγούμενες καταθέσεις του έπεσε σε αρκετές αντιφάσεις, δεν έδωσε εξηγήσεις για το κενό της μίας ώρας, που προκύπτει από τη στιγμή που άφησε τον 31χρονο σε πάρκινγκ των παλαιών ΤΕΙ έως τη στιγμή που εθεάθη να ψωνίζει σε μίνι μάρκετ του Μεσολογγίου.

Ο Μπάμπης βρέθηκε μέσα στο νερό - Ψάχνουν για καραμπίνα οι Αρχές - Το Newsbomb.gr στο σημείο που βρέθηκε η σορός του

Είναι το σημείο, όπου εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. Είναι το σημείο, που θα δώσει τη συνέχεια σε μια υπόθεση θρίλερ, που άρχισε το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου με την εξαφάνιση του 31χρονου και έκλεισε το μεσημέρι της 22ας Ιανουαρίου με τον εντοπισμό του στο Μεσολόγγι.

Το Newsbomb.gr βρίσκεται στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου και μεταδίδει εικόνες από τις έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Η περιοχή έχει αποκλειστεί και οι έρευνες συνεχίζονται.

Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε στον βάλτο μέσα στο νερό από τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο. Υπενθυμίζεται ότι οι Αρχές είχαν περάσει ξανά από το συγκεκριμένο σημείο όπου βρέθηκε η σορός με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ερωτηματικά.

Παράλληλα οι Αστυνομικοί κάνουν «φύλλο και φτερό» το σημείο για να βρούνε μια καραμπίνα, αυτή που πιθανότατα κρατούσε ο Μπάμπης.

Λίγη ώρα νωρίτερα η μητέρα του Μπάμπη Κούτσικου είχε λάβει ένα τηλεφώνημα, στο οποίο ειδοποιήθηκε ότι εντοπίστηκε η σορός του παιδιού της. Στο αποκλειστικό βίντεο του Newsbomb.gr, η μητέρα του ούρλιαξε: «Το παιδί μου». Πόνεσε όσο μπορεί μόνο μια μάνα να καταλάβει... Όμως, «ηρέμησε» γιατί θα μπορέσει να θάψει το παιδί της.

Διασώστες κλήθηκαν στο σημείο για τις έρευνες και επιστρέφοντας από το σημείο δήλωσαν στις κάμερες ότι εκεί ήταν η σορός του Μπάμπη.

Σχετικές ειδήσεις