ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Χρήστος Γιαλιάς: Σε προσωπικές και επαγγελματικές διαμάχες του στρέφεται η έρευνα για τη δολοφονία

Χρήστος Γιαλιάς: Σε προσωπικές και επαγγελματικές διαμάχες του στρέφεται η έρευνα για τη δολοφονία

Τις προσωπικές και επαγγελματικές επαφές του 60χρονου επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά ερευνούν με κάθε λεπτομέρεια οι αστυνομικοί

Στον ευρύτερο επαγγελματικό και κοινωνικό περίγυρο του Χρήστου Γιαλιά επικεντρώνεται η έρευνα των αστυνομικών, με σκοπό να φτάσουν στους δολοφόνους του.

Τις προσωπικές και επαγγελματικές επαφές του 60χρονου επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά ερευνούν με κάθε λεπτομέρεια οι αστυνομικοί, προκειμένου να βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό και στη σύλληψη των δολοφόνων του.

Την ίδια ώρα, η έρευνα στο σπίτι του Χρήστου Γιαλιά αποκαλύπτει και νέα ευρήματα. Ο επιχειρηματίας που δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του και σε μικρή απόσταση από το σπίτι του, έπαιρνε μέτρα για την ασφάλειά του, καθώς είχε πέσει θύμα ληστείας πριν από περίπου τρία χρόνια.

Ο 60χρονος που ασχολείτο με το εμπόριο κρεάτων και είχε κατάστημα στην περιοχή της Μαγούλας, φαίνεται να είχε διενέξεις και οικονομικές διαφορές μεγάλων χρηματικών ποσών με άλλους επιχειρηματίες ορισμένες από τις οποίες είχαν φτάσει μέχρι και τις δικαστικές αίθουσες.

Η αστυνομία στρέφεται σε προσωπικές και επαγγελματικές διαμάχες του 59χρονου θύματος. Γι’ αυτό και το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποίησαν έλεγχο στο σπίτι του θύματος, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού μήπως έτσι δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα των Aρχών.