ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έγκλημα Αγία Βαρβάρα: Μετανιωμένος ο πεθερός για την πράξη του – Αρνείται τις κατηγορίες η πεθερά

Έγκλημα Αγία Βαρβάρα: Μετανιωμένος ο πεθερός για την πράξη του – Αρνείται τις κατηγορίες η πεθερά

Αγία Βαρβάρα: «Εύχομαι να μην το είχα κάνει» λέει τώρα ο πεθερός του γιατρού ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του είχαν μετατρέψει σε εφιάλτη τη ζωή των παιδιών τους και του γαμπρού τους, σύμφωνα με τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Λίγο πριν δώσει εξηγήσεις στη δικαιοσύνη, ο ηλικιωμένος δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του και εύχεται να γυρνούσε τον χρόνο πίσω, ενώ για το κίνητρο υποστηρίζει πως εκείνη την ημέρα ο γαμπρός του τον έβρισε, θόλωσε και τον σκότωσε.

Από την άλλη η πεθερά η οποία κατηγορείται για συνέργεια αρνείται κάθε εμπλοκή και ισχυρίζεται πως ούτε έβρισε τον γαμπρό της πριν το φονικό, ούτε είπε μέσα από το θυροτηλέφωνο στον σύζυγο και δράστη «ρίξτου, ρίξτου» αλλά όπως η ίδια υποστηρίζει εκείνη τη στιγμή ήταν στην κουζίνα καθώς μόλις είχε γυρίσει από το σούπερ μάρκετ και τακτοποιούσε τα πράγματα. Αντιλήφθηκε ότι κάτι συμβαίνει μόλις άκουσε τους πυροβολισμούς και τότε βγήκε να δει τι έγινε.

Ο πεθερός είχε φτάσει μέχρι την εισαγγελία ανηλίκων

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb ο πεθερός είχε φτάσει μέχρι την Εισαγγελία Ανηλίκων καταγγέλλοντας τον γαμπρό του για κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος του εγγονού του. Μάλιστα στις 14 Φεβρουαρίου φέρεται να ζήτησε με αίτημά του προς την εισαγγελία επίσπευση των διαδικασιών. Σύμφωνα με την αδερφή του θύματος δεν είχε προκύψει τίποτα απολύτως άλλωστε ο γιατρός ήταν ένας άνθρωπος που όπως όλοι λένε λάτρευε τα παιδιά, ήταν πάντα χαμογελαστός, τρυφερός και βοηθούσε όσους μπορούσε.

«Να τιμωρηθούν οι δράστες»

Η σύζυγος του γιατρού, είναι το πιο τραγικό πρόσωπο του εγκλήματος στην Αγία Βαρβάρα. Άκουσε να δολοφονούν τον άντρα της, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να το αποτρέψει και τώρα μένει πίσω, βράχος για τα παιδιά της, προσπαθώντας να τα θωρακίσει από τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Αυτό που λέει συνεχώς στους δικούς της ανθρώπους είναι πως «θέλω να τιμωρηθούν οι δράστες, θέλω να θρηνήσω τον άνθρωπό μου και να προστατέψω τα παιδιά μου...».

Τα δυο ανήλικα παιδιά της οικογένειας μόλις χθες ενημερώθηκαν για τον χαμό του πατέρα τους. Η μητέρα τους έλεγε ότι ο πατέρας τους ήταν στο νοσοκομείο προσπαθώντας να βρει τον τρόπο να τους αποκαλύψει την αλήθεια. Η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι ασθενείς θα αποχαιρετήσουν τον χαμογελαστό γιατρό την Παρασκευή.