ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Μιλούσε με τη γυναίκα του όταν τον εκτέλεσε ο πεθερός του

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Μιλούσε με τη γυναίκα του όταν τον εκτέλεσε ο πεθερός του

Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα που συγκλονίζει στην Αγία Βαρβάρα

Με τη γυναίκα του μιλούσε ο 57χρονος γιατρός στην Αγία Βαρβάρα όταν τον εκτέλεσε ο πεθερός του, με την σύζυγο του άτυχου άνδρα να ακούει τη δολοφονία του!

Όπως αναφέρει ο ALPHA, ο άνδρας όταν έφυγε από το σπίτι του πεθερού του πήρε τηλέφωνο την σύζυγό του για να της πει τι συνέβη. Τότε, ο 69χρονος όπλισε την καραμπίνα του και τον εκτέλεσε την ώρα που η σύζυγός του φώναζε από το θυροτηλέφωνο «ρίξτου, ρίξτου».

Μάλιστα, ο μάρτυρας που άκουσε όλα τα παραπάνω ήταν η σύζυγος του 57χρονου η οποία κατέθεσε τα όσα άκουγε στις Αρχές ήταν με βάση τα όσα περνούσαν μέσα από το ακουστικό του τηλεφώνου!

«Άκουσα την μητέρα μου να λέει στο παιδί μου, 'πού πας με τον ψυχάκια'», ανέφερε στην κατάθεσή της σύζυγος του γιατρού, σύμφωνα με τον ALPHA, όταν είδε την εγγονή να φεύγει με τον πατέρα της!

«Όταν επέστρεφε στο σπίτι ο σύζυγός μου, άκουσα την μητέρα μου να φωνάζει ρίξτου, ρίξτου και άκουσα έναν πυροβολισμό. Ο σύζυγός μου σταμάτησε να μιλάει...», πρόσθεσε η κόρη του φονιά του γιατρού.

Μάλιστα, η εκπομπή έδωσε στη δημοσιότητα και το εξώδικο που είχαν στείλει οι παππούδες στο ζευγάρι ζητώντας να βλέπει τα εγγόνια τους, καθώς οι ίδιοι ισχυρίζονταν πως δεν τους άφηναν να τα δουν.

Η εν ψυχρώ δολοφονία «προετοιμαζόταν» μήνες

Τον τελευταίο χρόνο η κατάσταση ήταν τεταμένη με τα επεισόδια μεταξύ των πεθερικών, του γαμπρού και της κόρης να γίνονται συζήτηση στη γειτονιά και να καταλήγουν τελικά στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Σε έναν από τους καυγάδες οι γείτονες είχαν ακούσει την πεθερά να λέει στον γαμπρό της «Θα σε σκοτώσω κερατά» ενώ οι φωνές τους ήταν πλέον γνώριμες στη γειτονιά.

Όσοι γνώριζαν το θύμα μιλούν γι’ αυτόν με τα καλύτερα λόγια όπως και για τη σύζυγό του ενώ τα πεθερικά τα χαρακτηρίζουν ως «αυταρχικα». Ήθελαν να μπλέκονται στα πόδια του ζευγαριού, να δημιουργούν εντάσεις και να ελέγχουν το παιδί τους. Σύμφωνα με την αστυνομία ο ισχυρισμός του δράστη ήταν πως πίστευε ότι η κόρη του και τα εγγόνια του δεν περνούσαν καλά με το θύμα. Ένας ισχυρισμός όμως που φαίνεται να μην προκύπτει από την έρευνα της αστυνομίας η οποία με τα στοιχεία που έχει μέχρι τώρα καταλήγει στο γεγονός ότι τα πεθερικά ήταν εμμονικά με το θύμα και δεν τον ήθελαν για γαμπρό τους. Ωστόσο η κόρη τους όπως και ο γιος τους ο οποίος είναι αστυνομικός, στήριζαν τον ουρολόγο και προσπαθούσαν να ρίξουν τους τόνους χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μάλιστα μόνον τον τελευταίο χρόνο είχαν οδηγηθεί όλοι μαζί στο τμήμα τέσσερις φορές και είχαν προχωρήσει σε αλληλομηνύσεις με τον πεθερό να δείχνει τον γαμπρό για κακοποιητική συμπεριφορά και την πεθερά να μηνύει το ίδιο της το παιδί. Την κόρη της. Η κατάσταση δυσκόλευε κάθε μέρα όλο και πιο πολύ καθώς είχαν συχνή επαφή καθώς έμεναν όλοι μαζί σε οικογενειακή πολυκατοικία στην οδό Φιλικής Εταιρείας στην Αγία Βαρβάρα.

Οι συγχωριανοί του δράστη και πεθερού, στην Χρύσαφα Σπάρτης είναι μουδιασμένοι και όπως υποστηρίζουν τώρα καταλαβαίνουν γιατί η οικογένεια είχε χαθεί τα τελευταία 3 χρόνια από το χωριό. Κάποτε πήγαιναν όλοι μαζί και μάλιστα το ζευγάρι έμενε στα πεθερικά ενώ τα τελευταία χρόνια δεν πατούσε κάνεις το πόδι του στο χωριό. Μάλιστα ο ουρολόγος μαζί με την σύζυγο του είχαν αγοράσει ένα σπίτι στην πλατεία του χωριού το οποίο έφτιαχναν με ζήλο ωστόσο σταμάτησαν τα έργα ξαφνικά όπως ξαφνικά σταμάτησε και η οικογένεια να πηγαίνει στο χωριό. Η μόνη που εμφανιζόταν στη Σπάρτη ήταν η σύζυγος του θύματος η οποία διατηρούσε στην οδό Παλαιολόγου κατάστημα με ρούχα και παπούτσια ωστόσο πριν λίγο καιρό έβαλε λουκέτο.

Σύμφωνα με την ασφάλεια πρόσωπο - κλειδί για την εξέλιξη της τραγικής εξέλιξης ήταν η πεθερά του θύματος η οποία όχι μόνο δεν εμπόδισε τον άντρα της να προχωρήσει στο έγκλημα αλλά το μοιραίο βράδυ τον προέτρεψε να το κάνει ενώ και στο παρελθόν «του έβαζε λόγια» κι «έριχνε λάδι στη φωτιά» λένε όσοι ξέρουν.

Τα πεθερικά θα δώσουν εξηγήσεις για την πράξη τους το πρωί της Τετάρτης.

Σχετικές ειδήσεις