ΕΛΛΑΔΑ

Αγία Βαρβάρα: Τεταμένες οι σχέσεις του ζευγαριού με τους γονείς της συζύγου - Είχαν αλληλομηνυθεί

Αγία Βαρβάρα: Τεταμένες οι σχέσεις του ζευγαριού με τους γονείς της συζύγου - Είχαν αλληλομηνυθεί

Αγία Βαρβάρα: Νέα στοιχεία για το τι οδήγησε στο άγριο φονικό - Οι τεταμένες σχέσεις του ζευγαριού με τους γονείς της συζύγου

Νέα στοιχεία και πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέρα με την ημέρα για την σχέση που είχε το ζευγάρι με τα πεθερικά της συζύγου προτού γίνει το φονικό.

«Είδα τον δράστη με την καραμπίνα στο χέρι να φεύγουν προς τα κάτω», ανέφερε χαρακτηριστικά μάρτυρας που είδε τι ακολούθησε μετά το φονικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η σχέση του ζευγαριού με τα πεθερικά της συζύγου ήταν τεταμένη εδώ και αρκετό καιρό.

Συγκεκριμένα, στις 15 Νοεμβρίου και οι 4 συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Οι 4 «πρωταγωνιστές» τότε είχαν αλληλομυνηθεί.

Εκείνη τη μέρα το θύμα είχε πει στους αστυνομικούς ότι ο πεθερός του τον έβρισε και τον απείλησε, όμως δεν ήθελε να υποβάλλει μήνυση σε βάρος του. Ο πεθερός του υποστήριξε ότι ο γαμπρός τον είχε απειλήσει και επιχείρησε να τον χτυπήσει, όμως μπήκε μπροστά η κόρη του. Η σύζυγος και πεθερά του θύματος είχε υποστηρίξει ότι η κόρη της επιχείρησε να τη χτυπήσει, όμως την απέτρεψαν το θύμα και ο σύζυγός της. Είχαν συλληφθεί και οι 4 και είχε σχηματιστεί δικογραφία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star την προηγούμενη ημέρα, στις 14 Νοεμβρίου η σύζυγος του ουρολόγου είχε προβεί σε καταγγελία για βία κατά των γονιών της. Το περιστατικό αυτό σημειώθηκε στις 14 Νοεμβρίου.

Ωστόσο παρόμοια περιστατικά είχαν σημειωθεί και το περασμένο καλοκαίρι καθώς στις 6 Ιουνίου η κόρη είχε καταθέσει μήνυση κατά της μητέρας της ενώ στις 23 Ιουλίου η μητέρας είχε προβεί σε καταγγελία για απειλές που είχε δεχθεί από την κόρη της.

Τα πρώτα λόγια του πεθερού στους αστυνομικούς

Νέα στοιχεία για το άγριο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα, όπου πεθερός περίμενε στην είσοδο τον γαμπρό του και τον σκότωσε εν ψυχρώ μπροστά στην ανήλικη εγγονή του.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο είδαν τον ουρολόγο πεσμένο στο έδαφος να αιμορραγεί. Είχε δεχτεί από κοντινή απόφαση τρεις πυροβολισμούς από κυνηγετική καραμπίνα και ξεψύχησε πριν έρθει το ασθενοφόρο. Συγγενής της οικογένειας μίλησε με καλά λόγια και για τον πεθερό και για τον γαμπρό, ενώ δεν μπορεί να καταλάβει πώς έφτασαν σε αυτό το σημείο.

Ο 69χρονος που κατείχε την καραμπίνα νόμιμα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Δυτικής Αττικής. «Είχαν διαφορές μεταξύ τους. Το παιδί μου δεν περνούσε καλά» φέρεται να υποστήριξε.

Τον πυροβόλησε μπροστά στα μάτια της κόρης του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης λίγο πριν το φονικό φέρεται να ρώτησε την μικρή του εγγονή: «η μητέρα σου τι κάνει;». Τότε ο πατέρας του παιδιού, το απομάκρυνε χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι θα ακολουθούσε.

Ο 69χρονος από τη Σπάρτη περίμενε τον γαμπρό του να γυρίσει και δε δίστασε να τον πυροβολήσει μπροστά στα μάτια της ανήλικης εγγονής του, αφήνοντας ορφανά τα τρία του εγγόνια.

Οι γείτονες «πάγωσαν» βλέποντας τον 69χρονο να περπατά και να κατευθύνεται προς το αστυνομικό τμήμα. «Κατέβηκε ο πεθερός με την καραμπίνα στο χέρι και η γυναίκα του από πίσω για να τον σταματήσει και φώναζε ''εγώ είμαι παλικάρι και πάω να παραδοθώ''» ανέφερε γείτονας της οικογένειας.

Δείτε το βίντεο του Star

Διαβάστε επίσης:

Αγία Βαρβάρα: «Τον σκότωσες» - Οι διάλογοι και το βίντεο ντοκουμέντο μετά τη δολοφονία του 57χρονου

Αγία Βαρβάρα: «Τι έκανες; Τον σκότωσες» - Τι είπε ο αστυνομικός στον πατέρα του μετά τη δολοφονία

Αγία Βαρβάρα: Η αδελφή του 57χρονου αποκαλύπτει: «Είναι αδύνατον να κακοποιούσε τη σύζυγό του»