ΕΛΛΑΔΑ

Αγία Βαρβάρα: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι πριν τη δολοφονία - «Εγώ δεν μιλάω με πεθαμένους»

Αγία Βαρβάρα: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι πριν τη δολοφονία - «Εγώ δεν μιλάω με πεθαμένους»

Η φράση που φέρεται να όπλισε το χέρι του 69χρονου ο οποίος σκότωσε τον γαμπρό του στην Αγία Βαρβάρα

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση του 69χρονου ο οποίος δολοφόνησε τον γαμπρό του στην Αγία Βαρβάρα, καθώς στο φως έρχονται διάλογοι του δράστη λίγα λεπτά μετά το άγριο έγκλημα με την σύζυγό του η οποία διώκεταιγια συνέργεια στο φονικό.

Η σύζυγος του 69χρονου, ο οποίος σκότωσε με καραμπίνα τον άντρα της κόρης του φέρεται να τον παρότρυνε να προχωρήσει στη δολοφονία του άνδρα, αφού του φώναξε «ρίξτου, ρίξτου» όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Alpha. Στην γυναίκα έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συνέργεια, καθώς με την παραπάνω φράση φαίνεται πως συνέδραμε στο να τελέσει το έγκλημα ο 69χρονος.

Η φράση όμως που φέρεται να ήταν κομβική στην απόφαση του 69χρονου να στρέψει το όπλο του στον γαμπρό του ήταν μία φράση, την οποία όπως αναφέρει ο Alpha φέρεται να είπε το θύμα στην κόρη του, σε ερώτηση του παππού για την μαμά της. Άλλος μάρτυρας ωστόσο ισχυρίζεται ότι την φράση είπε ο παππούς, για το θύμα.

«Τι κάνει η μητέρα σου, έχεις μιλήσει μαζί της;», φέρεται να είπε ο 69χρονος στην εγγονή του.

«Μη μιλάς σε πεθαμένους» υποστηρίζει μάρτυρας ότι της είπε το θύμα, την ώρα που κατέβαιναν από τον 1ο όροφο για να φύγουν και συνάντησαν τον δράστη.

Η δεύτερη μαρτυρία σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει μία διαφορετική εκδοχή, σύμφωνα με την οποία, την φράση είπε ο 69χρονος για το θύμα.