ΕΛΛΑΔΑ

Αγία Βαρβάρα: Η αδελφή του 57χρονου αποκαλύπτει: «Είναι αδύνατον να κακοποιούσε τη σύζυγό του»

Αγία Βαρβάρα: Η αδελφή του 57χρονου αποκαλύπτει: «Είναι αδύνατον να κακοποιούσε τη σύζυγό του»

«Ήταν δοσμένος στην οικογένεια, ήταν πάρα πολύ καλός» είπε μεταξύ άλλων η αδελφή του 57χρονου που δολοφονήθηκε στην Αγία Βαρβάρα

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 57χρονου, μετά το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα, όπου ο 69χρονος πεθερός του τον σκότωσε εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια της κόρης του.

Πιο συγκεκριμένα, συγκίνηση προκαλούν τα λόγια της αδερλφής του 57χρονου πατέρα και γιατρού, η οποία μιλά για τον αδελφό της με λόγια αγάπης που δείχνουν πως ένας άνθρωπος οικογενειάρχης και ιδιαίτερα αγαπητός έφυγε άδικα από την ζωή. Η αδελφή του, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου.

«Ήταν ένας άνθρωπος ήρεμος, καλόκαρδος, καλοπροαίρετος και ένας καταπληκτικός πατέρας. Όλα τα έδινε για την οικογένεια του», είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια αποκαλύψε πως για την οικογενειακή τραγωδία ενημερώθηκε από το διαδίκτυο, ενώ ανέφερε πως δεν μπορεί να γνωρίζει το κίνητρο. Πάντως η ίδια δεν είχε ενημερωθεί ποτέ από τον 57χρονο για κάποια παρεξήγηση ή διαπληκτισμό, ενώ επανέλαβε αρκετές φορές στη συνέντευξη το πόσο καλός πατέρας ήταν.

«Δεν ξέρω τι έγινε, δεν με είχε πάρει κανένα τηλέφωνο ο αδελφός μου να μου πει αν είχε κάποιο πρόβλημα, δεν ξέρω... ο αδελφός μου είχε δικά του σπίτια, ίσως φοβόταν για τα παιδιά να μην αλλάξουν σπίτι και σχολείο μήπως όταν πήγαιναν Γυμνάσιο επειδή ήταν πολύ υπερπροστατευτικός μαζί τους», είπε στη συνέχεια.

Όταν τέθηκε στην αδελφή του 57χρονου το ερώτημα για το αν τίθεται κάποιο ζήτημα κακοποίησης της γυναίκας του όπως είχε αναφέρει ο πεθερός του αφού τον δολοφόνησε, εκείνη το αρνήθηκε κατηγορηματικά.

«Είναι αδύνατον να έχει κακοποιήσει τη σύζυγο του και τα παιδιά του, ήταν δοσμένος στην οικογένεια, ήταν πάρα πολύ καλός, άλλωστε και το Σαββατοκύριακο ήταν με τα παιδιά, από ότι έμαθα από τη νύφη μου, πήγε να πάει το μεγάλο κορίτσι σε ένα πάρτι και μετά θα γύριζε και στην επιστροφή έγινε αυτό το σκηνικό».

Στο τέλος τόνισε πως με την οικογένεια της νύφης της δεν είχε ιδιαίτερες σχέσεις: «Δεν είχα ιδιαίτερες σχέσεις με την οικογένεια της νύφης μου, δεν τον είδα -τον πατέρα της- πολλές φορές ώστε να καταλάβω».