ΕΛΛΑΔΑ

Αγία Βαρβάρα: «Τι έκανες; Τον σκότωσες» - Τι είπε ο αστυνομικός στον πατέρα του μετά τη δολοφονία

Αγία Βαρβάρα: «Τι έκανες; Τον σκότωσες» - Τι είπε ο αστυνομικός στον πατέρα του μετά τη δολοφονία

Η φράση που είπε ο γιος του 69χρονου που δολοφόνησε τον γαμπρό του στην Αγία Βαρβάρα

Το φως της δημοσιότητας είδε ακόμη μια συνομιλία, η οποία ακολούθησε μετά την δολοφονία του 57χρονου γιατρού από τον 69χρονο πατέρα στην Αγία Βαρβάρα.

Πιο συγκεκριμένα, ένα φιλικό πρόσωπο της οικογένειας αποκάλυψε πως ο γιος του 69χρονου που ήταν αστυνομικός, και βρέθηκε στο σημείο του είπε σοκαρισμένος: «Τι έκανες; Τον σκότωσες».

Υπενθυμίζεται πως η σύζυγος του 69χρονου, ο οποίος σκότωσε με καραμπίνα τον άντρα της κόρης του φέρεται να τον παρότρυνε να προχωρήσει στη δολοφονία του άνδρα, αφού του φώναξε «ρίξτου, ρίξτου» όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Alpha. Στην γυναίκα έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συνέργεια, καθώς με την παραπάνω φράση φαίνεται πως συνέδραμε στο να τελέσει το έγκλημα ο 69χρονος.

«Μη μιλάς σε πεθαμένους»

Η φράση όμως που φέρεται να ήταν κομβική στην απόφαση του 69χρονου να στρέψει το όπλο του στον γαμπρό του ήταν μία φράση, την οποία όπως αναφέρει ο Alpha φέρεται να είπε το θύμα στην κόρη του, σε ερώτηση του παππού για την μαμά της. Άλλος μάρτυρας ωστόσο ισχυρίζεται ότι την φράση είπε ο παππούς, για το θύμα.

«Τι κάνει η μητέρα σου, έχεις μιλήσει μαζί της;», φέρεται να είπε ο 69χρονος στην εγγονή του.

«Μη μιλάς σε πεθαμένους» υποστηρίζει μάρτυρας ότι της είπε το θύμα, την ώρα που κατέβαιναν από τον 1ο όροφο για να φύγουν και συνάντησαν τον δράστη.

Η δεύτερη μαρτυρία σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει μία διαφορετική εκδοχή, σύμφωνα με την οποία, την φράση είπε ο 69χρονος για το θύμα.