ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Στο νοσοκομείο τραυματίας από τους πυροβολισμούς στο ΑΠΘ

Στο νοσοκομείο τραυματίας από τους πυροβολισμούς στο ΑΠΘ

Τραυματισμένοι είναι δύο άντρες από τη χθεσινή (21/11/14) συμπλοκή που έγινε στους χώρους του ΑΠΘ.

Από τους πυροβολισμούς που έπεσαν,οι δύο άντρες τραυματίστηκαν ελαφριά και πήγαν στο Νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος». Μάλιστα, ο διοικητής του νοσοκομείου, Παύλος Παπαδόπουλος, σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, σημείωσε: «Ήρθαν γύρω στις 10 το βράδυ στο νοσοκομείο για να περιποιηθούν οι νοσηλευτές τα τραύματά τους. Ήταν ελαφρά τραυματισμένοι στα κάτω άκρα. Ο ένας υπέγραψε και έφυγε λίγη ώρα αργότερα, ενώ ο δεύτερος που παρέμεινε για περισσότερες εξετάσεις εξήλθε του νοσοκομείου σήμερα το πρωί».

Οι δύο άντρες εντοπίστηκαν λίγη ώρα μετά τη συμπλοκή από αστυνομικούς που πήγαν στο σημείο προκειμένου να πραγματοποιήσουν έρευνες. Και οι δύο έφεραν ελαφριά τραύματα στα πόδια τους, ενώ οι ίδιοι είπαν στην αστυνομία πως γνωρίζουν τους δράστες που τους επιτέθηκαν.

Η αστυνομία μάλιστα φέρεται να έχει και τη φωτογραφία ενός υπόπτου και ήδη οι έρευνες για τον εντοπισμό του έχουν ξεκινήσει.

Τα θύματα, τα οποία είναι Αλβανοί υπήκοοι, ανέφεραν πως αυτοί που τους πυροβόλησαν φορούσαν κουκούλες, ωστόσο τους γνωρίζουν και είχαν στο παρελθόν κι άλλες διαμάχες.

Σχετικές ειδήσεις